INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

"Prinț" la arabi » Trei oferte generoase pentru Dragoș Grigore! Salariu fabulos

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 17:00

Dragoș Grigore este om de bază la echipa națională, unde a jucat toate meciurile din ultimele preliminarii. Sînt șanse mari ca fundașul să fie printre jucătorii lui Anghel Iordănescu pentru Euro 2016.

Fundașul este dorit de 3 echipe din lumea arabă, anunță Digi. Printre ele se numără și Al Ittihad, formație antrenată de Victor Pițurcă.

Aflat sub contract cu Toulouse, fotbalistul cîștigă 650.000 la Al Sailiya, acolo unde este împrumutat de echipa franceză.

Echipa din Qatar îl vrea definitiv și îi oferă un salariu uriaș, aproximativ 900.000 de euro pentru fiecare sezon. A 3-a formație care îl dorește pe Grigore este Al Ahli Doha, care l-a vrut și pe Constantin Budescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
red77
red77  •  11 Ianuarie 2016, 07:40
Postat de luker pe 10 Ianuarie 2016, 19:40

La ora actuala Grigore si Chiriches nu au concurenta la nationala. Doamne Fereste sa se trezeasca Tamas.

se va trezi peste vreo 2-3 ani cand nu o sa mai aiba bani sa bea . viitor comentator prin studiouri

luker
luker  •  10 Ianuarie 2016, 19:40

La ora actuala Grigore si Chiriches nu au concurenta la nationala. Doamne Fereste sa se trezeasca Tamas.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează