INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROBLEME DE SĂNĂTATE

Probleme de sănătate pentru Cosmin Olăroiu » Antrenorul s-a întors de urgență în țară

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 17:20

Cosmin Olăroiu, românul de pe banca lui Al Ahli Dubai, a fost nevoit să se întorcă de urgență în România din cauza unor probleme de sănătate.

Site-ul arabyoum.com a scris că tehnicianul român de 48 de ani a fost nevoit să se întoarcă în țara natală din cauza unei afecțiuni mai vechi, Olăroiu urmând să efectueze o serie de teste amănunțite.

Tot jurnaliștii arabi au lansat ipoteza că Olăroiu s-ar putea opera, în cazul în care medicii vor stabili că afecțiunea de care suferă e una gravă. 

Cosmin Olăroiu antrenează în țările Arabae din 2007, când a preluat-o pe Al-Hilal. De atunci, tehnicianul a mai avut aventuri la Al-Sadd, Al Ain, în prezent antrenând la Al Ahli.

În România, Olăroiu a antrenat la FC Național, Steaua și Poli Timișoara.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Noiembrie 2017, 20:40

Lacomia!

ucluj2011
ucluj2011  •  28 Noiembrie 2017, 17:56

Da ce.... la arabi nu sunt spitale? Să stea *** acolo. HUOOOOOO!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează