INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTWERP

Probleme la Antwerp înainte de confruntarea cu Viitorul » Ladislau Boloni s-a certat cu bătăușul din lot: „Nu facem compromisuri”

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 15:36

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, l-a trimis la formația secundă pe atacantul camerunez Lamkel Zé, care a întârziat la întoarcerea din vacanță.

Sunt probleme mari la Antwerp, adversarul Viitorului în turul 2 preliminar din Europa League. Loți Bölöni cere întăriri, nu e mulțumit de lot, dar își pierde și jucătorii pe care îi are. 

Antrenorul e în conflict cu atacantul camerunez Didier Lamkel Zé, unul dintre oamenii importanți ai echipei flamande, care a întârziat din vacanță și a fost pedepsit. L-a trimis la formația secundă, de trei săptămâni e acolo. Și el nu a apărut nici la fotografia oficială a lui Antwerp pentru noul sezon.

„Nu putem trece cu vederea o abatere disciplină”, a declarat Bölöni.

„Lamkel Zé e supărat, însă și noi suntem supărați. Doar când totul se va limpezi vom discuta despre o revenire la prima echipă. Nu facem compromisuri”. 

Nu va fi folosit la startul Europa League. Mai e o săptămână până la primul meci cu Viitorul.

L-a bătut pe Van Damme

În martie, Lamkel Zé a mai ieșit o dată în evidență în mod negativ. Camerunezul în vârstă de 22 de ani i-a învinețit ochiul drept veteranului Van Damme (35), lovindu-l cu pumnul în plin antrenament. Mijlocașul stânga a fost atunci amendat și scos din lot un meci. 

Citește și:

Ladislau Boloni, atacat de fostul său jucător, Jelle Van Damme: „Am plecat pentru că avea ceva personal cu mine”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  16 Iulie 2019, 16:57

Autorul mizeriei de mai sus se pare ca are doar jumatate( sau chiar mai putin) din mintea pe care ar trebui sa o aiba un jurnalist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează