INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Probleme pentru Răzvan Lucescu » Un meci al echipei sale este suspectat că a fost trucat la pariuri: "Sunt indicii clare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2016 16:03

Skoda Xanthi, echipa pregătită de Răzvan Lucescu este anchetată în cazul unor meciuri trucate la pariuri.

Oficialii Federației de Fotbal din Grecia au informații că meciul din Cupa Greciei, dintre Panelefsiniakos şi Skoda Xanti, scor 0-5, din decembrie 2015, a fost trucat la pariuri.

Cele două echipe erau în Grupa 7 a Cupei și nu mai aveau șanse de calificare. Analiştiii site-ului sportsradar.us, care au un sistem de depistare a meciurilor trucate, au semnalat un model neobişnuit de plasare a pariurilor la acel meci, potrivit Mediafax.

"Cotele la pariuri live şi scoaterea din oferta unei agenţii a opţiunii de pariere live duc la concluzia că Panelefsiniakos urma să piardă acest mec la cel puţin două goluri diferenţă. Sunt indicii clare că acest joc a fost manipulat" Stella Dragatsiki, comisarul care investighează acest caz

Oficialii Comisiei de Etică cer retrogradarea celor două echipe și amenzi totale de peste 5 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Iunie 2016, 18:21

si meciul ciudat Timisoara cu Iasi ...cum vi s a parut ?...nu i asa ca a fost trucat de Prunea si Popa ?...dar nu se prinde nimeni ca in Ro e lumea proasta ...

ge0x
ge0x  •  04 Iunie 2016, 17:48

Mai bine interziceti parierea si casele de pariuri. Ce ziceti de asta ? Oare casele de pariuri nu se implica in aranjarea anumitor meciuri ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează