INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUCĂTORI

Probleme pentru un român de la EURO » E nemulțumit că nu joacă: "Situația mea e delicată"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2016 15:41

Andrei Prepeliță a fost rezervă în meciul dintre Ludogoreț și Mladost Podgorica din turul II al UEFA Champions League, scor 2-0.

Mijlocașul nu este titular la formația bulgară și ar vrea să plece, nemulțumit fiind de modul în care este tratat de antrenor.

"Mi-aș fi dorit să joc și eu, dar situația mea e mai delicată. Nimeni nu mi-a dat nicio explicație. Vom vedea ce se va întâmpla. Timpul le rezolva pe toate.

Normal că sunt dezamăgit. E o situație care continuă de anul trecut. Acum a fost dat ca scuză faptul că am venit mai târziu de la Campionatul European și trebuie să luam lucrurile pas cu pas.

Eu îmi doresc să joc și de aceea am facut această alegere. Oamenii au insistat foarte mult pentru mine, aproape 6 luni. Dar, în ciuda faptului că am avut meciuri foarte bune când am intrat, nu știu ce se întâmplă", a spus Prepeliță la DolceSport.

Prepeliță, 30 de ani, a venit la Ludogoreț în vara lui 2015. În sezonul trecut, mijlocașul român a bifat 30 de prezențe și a marcat un gol.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  14 Iulie 2016, 20:34

Ma eu nu inteleg cum Prepelita a fost rezerva la Ludogoret cand acum, in clipa asta daca dai pe flashscore apare ca rezerva (nr 97) la Zimbrul Chisinau. Zimbru joaca chiar acum cu Osmanlispor in calificarile EL. Este 1-1 momentan. Deci Andrei Prepelita joaca la 2 echipe, ca altfel nu se explica. Ieri rezerva (nr 30) la Ludogoret si azi rezerva la Zimbru.

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Iulie 2016, 19:06

Prepelita,Pintilii ,B Stancu ,ala de la Dinamo ,baiatul ala ,Chiriches ( asata a avut si perioade bune!) Tatarusanu au fost sub nivelul Euro cu mult.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Iulie 2016, 17:21

Chichirichi este in aceeasi situatie ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează