INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONFLICT

Probleme pentru un stranier » Clubul vrea să-l dea afară, el refuză să plece

Articol de - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 18:59

Conflict de proporții în Israel între Vlad Morar și Beitar Ierusalim. Clubul vrea să îl dea afară, însă jucătorul refuză rezilierea contractului.

Vlad Morar a semnat cu Beitar pe 3 ani, la începutul lunii iulie, iar ulterior i s-au descoperit probleme la mușchii abdominali în urma unui control.

Atacantul a primit 30.000 de euro la semnătură și are un salariu anual de 165.000 de euro, fiind văzut la început drept o mare promisiune. Clubul a aflat însă că jucătorul a avut probleme medicale și în România, însă au acceptat să îl ajute cu tratamentul.

Morar a refuzat operația, iar la întoarcerea din România i-a anunțat pe oficialii clubului că e apt de joc, fără să aducă însă o dovadă de la un medic. Patronul Eli Taviv a decis să îi rezilieze contractul, i-a cerut să predea mașina și locuința puse la dispoziție de Beitar, însă Morar refuză.

Dacă lucrurile nu se vor rezolva în următoarele zile, conflictul dintre cele două părți va ajunge la FIFA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Septembrie 2015, 20:22

...da ...frumos ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close