INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BENEVENTO

Pușcaș, prima reacție după meciul de vis cu AC Milan: "Toată lumea era șocată"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 19:14

George Pușcaș a oferit primele declarații după meciul nebun dintre Benevento și AC Milan, scor 2-2. Atacantul român a reușit să înscrie golul de 1-1, iar portarul gazdelor a marcat în minutul 95 golul care a adus primul punct în Serie A pentru Benevento. 

"M-au sunat foarte mulți de la Inter, m-au felicitat și mi-au urat pe viitor să continui tot așa pentru că este doar începutul drumului. S-au bucurat foarte mult că am marcat într-un derby cum ar fi, pentru noi interiștii. A fost plăcut când am văzut toate mesajele interiștilor. Nu am vorbit de o eventuala revenire la Inter.

Mă simt foarte bine, fiind și primul gol pentru mine în Serie A TIM. Îl așteptasem de ceva timp. Sunt foarte fericit că s-a împlinit, mai ales contra unei echipe ca și Milan. Am făcut și primul punct al echipei. Asta a fost cel mai important, că golul meu a contribuit la primul punct al echipei noastre în Serie A.

Era obiectivul meu să marchez în Serie A, de când am ajuns în Italia. Am visat golul acesta și mă bucur foarte mult că a venit acum. Înseamnă foarte mult pentru mine, este rezultatul muncii mele.

A fost o nebunie. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Cred că ziua de ieri, 3 decembrie, va rămâne în istorie cu adevărat. Să faci primul punct în Serie A, prin golul unui portar, și contra Milanului, nu cred că vezi în fiecare zi așa ceva.

Toata lumea e șocată după tot ce s-a întâmplat. Și noi din teren, văzând portarul nostru, care nu a dat orice gol. A fost un gol extraordinar, de atacant. Adica nici de atacant, că un atacant nu se aruncă chiar așa cum s-a aruncat el. Ne bucurăm foarte mult și sper ca entuziasmul de ieri să ne aducă noi puncte", a declarat George Pușcaș pentru TV Digi Sport.

1.500.000 €este cota lui Pușcaș pe transfermarkt 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
raul4steaua
raul4steaua  •  04 Decembrie 2017, 19:47

Acum sa speram ca nu va trai din amintirea golului cu Milan toata viata

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close