INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Război pe un român! City a transferat un jucător din Italia, Lazio a luat foc la auzul deciziei!

Vlad Marin, în tricoul lui Lazio
Vlad Marin, în tricoul lui Lazio

Articol de - Publicat sambata, 04 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 04 august 2012 20:36

Un fotbalist român în vîrstă de doar 17 ani, Vlad Nicolae Marin, a devenit subiect de dispută între Lazio Roma şi Manchester City. Acesta a ajuns la campioana din Premier League direct din Italia şi va evolua lîngă Pantilimon

Contactat de Gazeta Sporturilor, Vlad a confirmat vestea. "Într-adevăr, voi merge luni în Anglia. Nu mă voi antrena cu prima echipă, dar sînt încrezător".

"Am plecat din Italia pentru că nu s-au comportat foarte bine cu mine. Nu e o problemă că voi pleca. Nu sînt afectat. Aşa cum am plecat din România, în 2004, voi părăsi şi Italia", a declarat fotbalistul.

Neconvocat la loturile de juniori ale României de un an şi jumătate, Vlad Marin ar putea evolua pentru Squadra azzura. "Cel mai probabil, voi juca pentru Italia. Am cochetat cu naţionala Italiei, am înţeles că voi fi chemat la lotul U-17", a punctat Marin.

Război pe Marin?
Site-urile de specialitate din Italia atrag atenţia asupra neînţelegerilor dintre cele două cluburi. " Vlad Nicolae Marin, un fotbalist despre care se aştepta să debuteze la echipa mare a lui Lazio în scurtă vreme, a ajuns la Manchester City. Clubul italian îi acuză pe englezi că i-au furat jucătorul", titrează Football Italia.

Cum cluburile din Cizmă nu pot oferi contracte profesioniste jucătorilor sub 18 ani, aceştia sînt liberi să semneze cu echipe din Anglia. Sursa citată menţionează drept asemănătoare cazurile lui Giuseppe Rossi şi Fabio Borini.

"Nu sînt probleme legate de transfer", a ţinut să precizeze tînărul.

CV Alexandru Marin

Născut: 15 mai 1995 (Rm. Vîlcea, România)
Post: fundaş stînga
Carieră: Lazio (2007-2012), Manchester City (2012-)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
bogdanmarin
bogdanmarin  •  06 August 2012, 13:24
Postat de birjovanu pe 05 August 2012, 00:16

este un copil necunoscut,nu cred ca este asa bun,dar ca toti Romani plecati de ani buni in Italia vor sa isi vada copilul in Nationala unei TARI,NU CONTEAZA CARE,numai sa joace?unde a jucat in Romania pana sa ajunga in Italia,de ce fac Romani astfel de mesaje,este un copil care nu stie nimeni de EL,doar familia si prietenii lui.De ce nu cautati pusti care vor sa joace pentru ROMANIA,de ce nu vorbiti de copii care vor sa joace pentru Romania,asta vrea sa joace in italia,sa fie sanatos,poate vrea sa joace ALBA NEAGRA cum la invatat ai lui din familie,sigur nu e Roman,dar e treaba lui,si nu trebuie bagat mult in seama daca gandeste asa,chiar vreau sa joace pentru Italia,asa putem castiga si noi

De unde stii ma tu papleaca ce la invatat familia? Daca iai cunoaste povestea ti-ai da pumni in capsingur. Daca nu era asa bun probabil ramanea anonim ca si tine si alti jucatori stranieri de varsta lui, de aia se batcluburi de renume pe el.

bogdanmarin
bogdanmarin  •  06 August 2012, 13:15

De ce toti ciobanii vorbesc doar sa se afle in treaba? Stiti voi mai bine decat el ce i sa oferit in tara asta de 2 bani? De ce a plecat de mic copil printre straini? A plecat de bine ce o ducea. De ce sa ofere ceva ptnationala romaniei cand romania nu ia oferit nimic? De ce nu a fost convocat? Pt ca nu are loc de nepotisme. Eun jucator foarte bun fata de basinosii care vin cu fite de fotbalisti si nu au pic de disciplina. Vladut capul sus ne-ai facut mandrii.

toni_fcsb
toni_fcsb  •  05 August 2012, 12:39

Om fara caracter! Copile, esti o rusine! Imi pare rau ca un astfel de specimen a ajuns sa poarte tricoul biancocelest!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează