INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Rămâne în careul de ași » Bölöni, mulțumit doar pe jumătate

Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC
Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2017 10:53

Antrenorul român a remarcat reprizele diferite făcute de echipa sa, care a ratat un penalty la 2-0 și a suferit după pauză, în meciul câștigat de Antwerp cu 2-1 în deplasarea de la Waregem. "Antwerp are o apărare bună și e tare în dueluri", a recunoscut rivalul Dury.

Bölöni și-a păstrat locul 4 în Jupiler Pro League, după 2-1 cu Zulte la Waregem. Și menține 6 puncte avans față de prima poziție din afara play-off-ului, ajungând la trei "lungimi" în spatele campioanei Anderlecht.

Dar antrenorul lui Antwerp este nemulțumit de repriza secundă de duminică. "Meciul a avut două părți diferite. Am jucat bine în prima, dar am suferit după pauză, când Zulte ne-a presat. Au existat două momente-cheie".

3 suspendați cu Lokeren

Loți făcea referire la penaltyul ratat de Hairemans, la 2-0, același ce deschisese scorul tot dintr-un 11 metri scos de Ardaiz, care a marcat al doilea gol. Și la paradele lui Bolat după reducerea diferenței.

"Antwerp are o apărare bună și e tare în dueluri", a recunoscut rivalul Dury. Cele 3 puncte au adus și 3 suspendați pentru etapa viitoare. Joi, acasă cu Lokeren, lui Bölöni îi lipsesc Van Damme, Corryn și Hairemans, toți avertizați. 

5 etape fără înfrângere are Bölöni cu Antwerp, care nu a primit decât două goluri în această perioadă

18 puncte din cele 31 au fost obținute de Antwerp în deplasare. A doua cea mai bună după Charleroi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
106683413108068
Francisc Dascal  •  18 Decembrie 2017, 14:40

BRAVO dl.gazetar asa e corect scris numele ,mai in toata presa era scris Boloni.Felicitari asa e corect BÖLÖNI,respect pentru dvs.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează