INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Răspuns surpriză al lui Tătărușanu la întrebarea legată de o revenire la Steaua + Care a fost cea mai mare gafă a sa în poarta Fiorentinei

Foto: Guliver/GettyImage
Foto: Guliver/GettyImage

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 14:40

Ciprian Tătărușanu, 30 de ani, e considerat unul dintre cei mai buni jucători ai Fiorentinei, acest lucru fiind vizibil și în ultimul meci din Europa League, 1-1 cu Tottenham, când a avut intervenții sigure și n-a greșit la gol.

Portarul român a acordat un interviu în Corriere dello Sport în care a vorbit despre o eventuală revenire la Steaua, dar și despre cea mai mare greșeală a sa în poarta Fiorentinei.

"Întoarcerea la Steaua? În acest moment aș spune că da, pentru că am câștigat tot ce se putea cu Steaua. Am amintiri nemaipomenite de acolo. În fotbal, însă, orice se poate întâmpla. Mă voi retrage când nu voi mai veni la antrenamente cu zâmbetul pe buze. Dar momentul acela e încă departe”, a încheiat Tătărușanu.

"Cea mai mare greșeală a mea este cea de la golul al doilea al înfrângerii cu Milan. Puteam să fac mai mult. La golul lui Boateng nu a fost o ieșire bună” Ciprian Tătărușanu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Februarie 2016, 18:39

Hahahaha.... Locul *** *** Inapoi acasa cu ciurucurile care s-au facut de ras mereu. Toti popandaii plecati de la fcsp s-au intors inapoi urgent cu coada intre picioare. N-au facut fata nici macar la amatorii din arabia :))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează