INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răsturnare de situație! Veste uriașă primită de Răzvan Lucescu » Ce au decis grecii chiar înainte de derby-ul pentru primul loc

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 09:48

Răzvan Lucescu și PAOK au primit o veste importantă: Comisia de Disciplină a celor din Grecia a decis să înapoieze cele trei puncte echipei lui Lucescu, după incidentele de la meciul Olympiakos.

Inițial, PAOK pierduse meciul cu Olympiakos cu 3-0 și i s-au luat 3 puncte, după ce Oscar Garcia, antrenorul lui Oly, a fost lovit în cap înainte de meci și nu a putut fi prezent la partidă, care nu s-a mai disputat.

Acum, echipa lui Răzvan Lucescu a rămas doar cu meciul pierdut cu Olympiakos și cu amenda de 30.000 de euro, potrivit presei din Grecia. În plus, PAOK poate juca pe teren propriu cu spectatori. Astfel, PAOK are din nou șanse importante la titlu, fiind la două puncte de AEK, cu 6 etape rămase de disputat până la final. Cele două formații se întâlnesc azi, de la ora 19:30, pe terenul echipei lui Răzvan.

Clasament Grecia

  Meciuri Jucate Puncte
1. AEK 24 54
2. PAOK Salonic 24 52
3. Olympiacos 24 50
4. Atromitos 25 47

Ce s-a întâmplat la meci:

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, avea programat derby-ul de foc al Greciei cu Olympiakos Pireu, dar partida a fost suspendată din cauza incidentelor.

Fanii lui PAOK l-au lovit cu o rolă de hârtie pe antrenorul lui Olympiakos Pireu, iar arbitrul a trimis inițial echipele la vestiare, după care a anulat meciul. 

Totul a pornit de la belgianul Kevin Mirallas, de la Olympiakos, care le-a făcut semne obscene fanilor lui PAOK, iar aceștia au reacționat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
merace
merace  •  11 Martie 2018, 22:07

In cativa ani, nu m-as mira daca fotbalul ar fi declarat in UE ca joc DOAR televizabil, dar fara spectatori. Daca intra fanii in teren si bat jucatorii, ca la Lille, sau daca arunca in teren obiecte, ce sens logic mai are publicul?!

kwd2018
kwd2018  •  11 Martie 2018, 21:25

milogii aia din grecia vor sa-i fure munca lui Lucescu si echipei lui, aiurea. Nu imi place deloc razvan fil lui "n-am nicio vina", dar aici tin cu el.

kwd2018
kwd2018  •  11 Martie 2018, 20:44
Postat de 1745flo pe 11 Martie 2018, 19:37

Cfr a făcut intr-o singura participare în grupa CL mai multe decat a făcut fcsb în toate adunate!

Dar mucenicii de pe 8 cate au facut?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează