INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, ajutat de Pantelis Kapetanos să cîştige după 5 etape » Skoda Xanthi a cîştigat greu meciul cu Levadiakos

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 19:12

După ultimele 5 meciuri în campionatul Greciei fără victorie, astăzi Skoda Xanthi, echipa pregătită de Răzvan Lucescu, a reuşit să cîştige pe terenul lui Levadiakos, scor 2-1.

Trupa românului a deschis scorul încă din prima repriză, cînd, în minutul 29, Ghomasi a marcat dintr-o pasă a lui Cleyton, iar 10 minute mai tîrziu Levadiakos a rămas în 10 oameni după ce Zito a văzut cartonaşul roşu.

Deşi în inferioritate numerică, gazdele au egalat la începutul reprizei secunde prin Vukcevici. Xanthi a revenit şi în minutul 59, fostul jucător al Stelei, Pantelis Kapetanos a stabilit scorul final.

Skoda Xanthi ocupă locul 7, cu 31 de puncte, după 21 de etape, şi este la 4 lungimi în spatele primului loc care duce în play-off-ul pentru calificarea în Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Februarie 2015, 00:06

....dupa aceasta victorie pentru Razvanel ...se intrevede nationala Greciei ...daca vin iar niste infrangeri ...o sa fie pus pe liber ...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Februarie 2015, 21:08

si pentru mine e o surpriza, ma asteptam la cel mult un egal.) dar vad acum si dc: levadiakos a evoluat o vreme in inferioritate numerica. cam 65 de minute, incluzand si timpul prelungirilor la cele 2 reprize. chiar si asa, tot reusisera sa egaleze, dar au cedat pe final, omul in mnus a fost esential. sigur, sa le fie de bine celor de la xanthi, imi mentin parerea ca nu au sanse mari sa intre in top 6.)

cicos_claudiu1984
cicos_claudiu1984  •  01 Februarie 2015, 19:52

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (3)
Comentează