INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Răzvan Lucescu poate ajunge la un club de tradiție din Europa! Cu o condiție

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2017 10:48

Antrenorul în vârstă de 48 de ani este dorit de AEK Atena, dar totul depinde de finala Cupei. Dacă AEK pierde, lui Manolo Jiménez nu i se va prelungi contractul și intră în discuții varianta Lucescu.

De-abia s-a despărțit de Xanthi, după trei sezoane la alb-roșii, și este posibil ca Răzvan Lucescu să continue în Grecia. La un club mult mai mare:

AEK Atena, proprietatea armatorului Dimitris Melissanidis, care avea în 2015 o avere de 3,4 miliarde de dolari (vapoare, petrol, loterie).

Un jurnalist elen, apropiat de gruparea galben-negrilor, dezvăluie că "Răzvan este foarte apreciat aici și este de multă vreme pe radarul lui AEK". Și poate ajunge pe banca lui AEK chiar în această vară.

Cu o singură condiție: AEK să piardă finala Cupei Greciei cu PAOK. Meci care se va juca sâmbătă, la Volos. Dacă AEK ratează obiectivul, își va îndepărta probabil actualul tehnician și îl va contacta pe Luce jr.

Cine e acum la AEK? Spaniolul Manolo Jiménez, 53 de ani, aflat la a doua aventură ateniană. Pe 7 octombrie 2010, l-a înlocuit pe demisul Dušan Bajevici, a cucerit Cupa în acea stagiune, dar a fost dat afară pe 5 octombrie 2011.

După numai un an. În 2017, a fost chemat iar într-un moment critic. Pe 19 ianuarie, Manolo a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului. Dacă nu va câștiga sâmbătă, acordul nu va fi prelungit.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  04 Mai 2017, 14:21

Nea Ovi, care acest ,,Un jurnalist elen,, care ,,dezvăluie,, minciunile astea despre Razvanel ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează