INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Răzvan Marin are presa din Belgia la picioare » Cum a fost recompensat după evoluția înălțătoare din meciul cu Lokeren

FOTO: Facebook Standard Liege
FOTO: Facebook Standard Liege

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2017 11:04

Răzvan Marin, mijlocașul lui Standard, excelent cu Lokeren (2-1), a fost inclus de publicația Knack între cei mai buni jucători ai săptămânii trecute. Stanciu, gol și pasă decisivă pentru Anderlecht, n-a avut loc. 

Golul și assistul reușite în Cupă, la 4-0 cu Heist, l-au dinamitat pe Răzvan Marin. Și dacă Standard a reușit să revină de la 0-1 cu Lokeren și să câștige într-un final dramatic, scor 2-1, i se datorează și lui. Exact ce-i lipsise echipei sale în prima repriză, dinamismul și ideile, le-a adus "tricolorul" odată cu intrarea pe teren, în minutul 46. Salvându-i astfel și postul antrenorului Ricardo Sa Pinto.

Cotidianul Het Nieuwsbad i-a dat lui Marin cea mai mare notă a partidei, 7, iar revista Knack l-a inclus în topul celor mai buni 10 jucători ai săptămânii trecute în Jupiler Pro League.

"A avut mari probleme să-și găsească locul la Standard, sub comanda lui Sa Pinto. Însă evoluția debordantă din meciul cu Lokeren ar putea schimba lucrurile. Românul a asigurat creativitatea necesară la mijlocul terenului", și-a motivat Knack alegerea, plasându-l pe locul 10.

Lui Stanciu ( Anderlecht), în schimb, nu i-au fost de ajuns golul și assistul din confruntarea de la Beveren (2-1) pentru a le atrage atenția jurnaliștilor belgieni.

"Înțeleg că fanii îl plac pe Marin și-l vor în primul unsprezece. Dar, credeți-mă, știu când și cum să-mi folosesc jucătorii"
Ricardo Sa Pinto, antrenor Standard Liege

5 apariții
din 8 posibile, a bifat Răzvan Marin la Standard în Jupiler Pro League. Doar o singură dată a fost integralist 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  25 Septembrie 2017, 11:52

Lăsaţi "jargoanele" plastic-artistice feminine colegelor din redacţie (că şi-aşa nu le citeşte nimeni)! ..."Înălțătoare" - poate fi o slujbă la biserică.... Verbul "a dinamita" - vb. tr... 1. a distruge cu dinamită... 2. (fig.) a face să sară în aer; a sabota, a împiedica, a distruge. (< fr. dynamiter) . Nenea jurnalistu', ia şi foloseşte întotdeauna https://dexonline.ro/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează