INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE

Răzvan Marin continuă să impresioneze la Standard » Ce au descoperit jurnaliștii belgieni

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 19:08

Răzvan Marin, 21 de ani, nu s-a remarcat în egalul nebun de aseară dintre Brugge și Standard Liege, scor 4-4, însă rămâne în atenția presei belgiene.

Jurnaliștii susțin că mijlocașul român în vârstă de 21 de ani a schimbat în totalitate jocul lui Standard în acest sezon.

"Răzvan Marin este una din revelaţiile sezonului la Standard. Românul a schimbat filosofia de joc a echipei din Liege, care a devenit mult mai ofensivă", notează walfoot.be.

Chiar forma foarte bună arătată în acest sezon de Marin l-a propulsat pe acesta pe lista de transferuri a unor echipe precum Fiorentina, Roma și Inter.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mannecken
mannecken  •  24 Aprilie 2018, 01:46

Face un sezon foarte bun si este foarte iubit la Liege. Unanimitate. Totusi, cred ca este prea repede sa plece în campioate cum ar fi al Italiei, Spaniei, Anglia ...Ar fi bine sa aiba rabdare macar înca un an si daca are un sezon bun poate sa-si încerce norocul mai sus. Belgia are un campionat modest ca valoare iar Standard nu prea straluceste. Baiat educat, serios si echilibrat. Calitati care lipsesc multor jucatori de valoare din Romania. Generatii de jucatori. Vezi Alibec ca sa ramânem în actualitate....

knuty
knuty  •  23 Aprilie 2018, 21:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumiwow
dumiwow  •  23 Aprilie 2018, 21:41

Bravo lui...dupa munca vine si rasplata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează