INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Răzvan Marin își face reclamă în Belgia: ”Sunt mai bun ca Stanciu!”

Răzvan și-a luat același număr ca la Viitorul
Răzvan și-a luat același număr ca la Viitorul

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 00:00

Răzvan Marin le-a spus ieri jurnaliștilor belgieni că defensiv e peste mijlocașul lui Anderlecht: ”Ofensiv însă e mai bun ca mine”.

Răzvan Marin n-are timp să-și tragă sufletul de când a ajuns în Belgia. După vizita medicală, semnarea contractului și primele 10 minute în tricoul lui Standard, duminică, la 0-3 cu FC Bruges, fostul mijlocaș al Viitorului s-a aflat ieri față în față cu jurnaliștii. Prima lui conferință de presă în tricoul roș-alb!

Rugat să facă o comparație între el și mijlocașul lui Anderlecht, Nicolae Stanciu, Marin le-a spus belgienilor: "Eu sunt mai bun ca el în plan defensiv, dar el e mai valoros ca mine pe faza ofensivă".

Deși are 20 de ani, "tricolorul" susține că nu se mai simte un puști: "Sunt pregătit să ajut clubul". Și să demonstreze că merită "imaginea de speranță a fotbalului românesc. Dau pase bune și îmi place la mijlocul terenului".

Răzvan n-are un model, "dar îl iubesc pe Xavi, cel din perioada Barcelona". Iar cel mai bun antrenor e Gică Hagi: "M-a învățat multe. Îi datorez enorm. Grație lui sunt aici".

"O să-l iubiți"

Pentru a afla cât mai multe despre Marin, reporterii de la Derniere Heure l-au sunat pe Kevin Boli, colegul de la Viitorul. "Are un șut excelent, o bună viziune a jocului, lansări în adâncime și pasă scurtă. O să vă îndrăgostiți repede de el", le-a spus fostul fundaș al lui Mouscron.

"Am venit la Standard ca să fac un pas înainte. Jocul e mai rapid aici decât în România"
Răzvan Marin, mijlocaș Standard

"Marin a dat răspunsuri scurte și s-a arătat modest. Să sperăm că va vorbi un pic mai mult pe teren"
Michael Franken, redactor "La Derniere Heure"

2.400.000 €a costat-o Marin pe Standard. El va primi 500.000 € pe sezon. Contract: 4,5 ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  24 Ianuarie 2017, 13:46

Nicusor si Marinel n-ar trebui sa se ciondaneasca in Belgia ci sa se aibe ca fratii mai ales ca in maxim 2 ani vor veni impreuna in tara cu acelasi avion. Definitiv!

adianghelescu
adianghelescu  •  24 Ianuarie 2017, 09:44

cata obraznicie pe marin sa se compare cu mucusor nici macar messi sau ronaldo nu se compara cu marea vedeta

claudiu.h12
claudiu.h12  •  24 Ianuarie 2017, 09:42

Josnic articol bai jesepistilor. Marin Razvan a fost chestionat de un jurnalist spre a face o comparatie intre el si Stanciu , iar Marin R doar a raspuns... mi.e greata de acesti pseudojurnalisti. Cautati doar senzational si socant.... rusine ! O *** si manelizata !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează