INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL

Răzvan Raț schimbă echipa » Care este cea mai probabilă destinație

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 12:30

Rayo Vallecano a retrogradat la finalul acestui sezon de La Liga, iar Răzvan Raț a anunțat că nu va evolua în liga a doua spaniolă.

Conform Digi Sport, Raț și-ar putea urma antrenorul la Espanyol, aproape fosta echipă a lui Costel Gâlcă. Paco Jemez îl va înlocui pe Gâlcă la formația catalană, iar cu el vor pleca și o parte dintre jucătorii lui Rayo.

"O să mă opresc atunci când nu o să mai fiu competitiv. Mai am un an contract cu Rayo, vom vedea ce va fi. Nu e obligatoriu să rămân, cu siguranță nu voi sta să joc în liga a doua. Nu mă gândesc la o revenire în România", a declarat Răzvan Raț, informează sursa citată.

În vârstă de 34 de ani, căpitanul naționalei mai are un an de contract cu Rayo și este cotat de site-ul transfermarkt.com la 800.000 de euro. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează