INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Rednic a dansat pe teren » A urcat pe podium după victoria cu Bruges!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 09:40

Tehnicianul român a luat jucători de la cele două cluburi cu împrumut și i-a pus în valoare la Mouscron. Bolingi, autorul celor două goluri din meciul cu FC Bruges (2-1), e adus de la Standard.

Sâmbătă seară, după fluierul final, Mircea Rednic a sărbătorit victoria cu FC Bruges (2-1) dansând pe gazon.

"Nu e bine pentru genunchii mei, dar mă simt nemaipomenit! Nu ți se întâmplă în fiecare zi să câștigi în fața unei echipe mari, ca Bruges. Nu și-au putut crea multe ocazii pentru că am fost foarte bine organizați. Axul nostru central a făcut un meci extraordinar", a comentat antrenorul lui Mouscron, care, cu 4 victorii în primele 6 etape, a urcat pe poziția a 3-a în clasament.

Pentru startul neașteptat de bun din acest sezon, Rednic a ținut să le mulțumească "lui Standard Liege, lui FC Bruges și puteți adăuga și FC Porto. De la aceste cluburi am putut aduce jucători care acolo nu sunt băgați în seamă, dar sunt jucători buni".

Tehnicianul român a făcut trimitere la decarul Bolingi, autorul golurilor victoriei de sâmbătă, împrumutat de la Standard, dar și la Rotariu, de asemenea împrumutat, de la Bruges.

Roti n-a putut însă juca deoarece liderul a trecut clauză în acordul cu Mouscron: "Vreți să-l folosiți împotriva noastră, plătiți 400.000 de euro"!. Iar Mouscron n-are atâția bani.

clasament

"Rednic a fost omul meciului. Cu resurse limitate, a transformat o candiată la retrogradare în marea surpriză a debutului de sezon"
Sporza, publicație belgiană online

12.230.000 €e valoarea de piață a lotului pe care Rednic îl are la dispoziție, conform transfermarkt.de. FC Bruges e cotată la 63 milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  10 Septembrie 2017, 11:34
Postat de ionutstv pe 10 Septembrie 2017, 10:29

Negoita l-a aruncat si l-a adus pe nea Ando.

Andone ? nu e prin Cipru sau Camilele Unite ?

demolarii
demolarii  •  10 Septembrie 2017, 11:37

Sper, pentru Rednic, că al 10 proiect început bine sa nu-l termine prost datorita orgoliului personal.

ionutstv
ionutstv  •  10 Septembrie 2017, 10:29

Negoita l-a aruncat si l-a adus pe nea Ando.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează