INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Rednic dezvăluie cu ce club a negociat: "Este controlat de impresari și manageri" » Ce îl impiedică să revină în fotbal

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 11:57

După ce a plecat de la Dinamo, în vară, Mircea Rednic este liber de contract și a negociat cu mai multe cluburi din Belgia.

Antrenorul a dezvăluit că a fost în tratative cu Mouscron, dar din cauza problemelor de sănătate nu poate prelua încă o echipă.

"Eu cunosc foarte bine clubul Mouscron, unde joacă și Cristi Manea. Acel club este controlat de impresari și manageri. Acolo se aduc foarte mulți jucători de la cluburile mari, sub formă de împrumut. Am negociat cu cei de acolo pentru a prelua echipa.

Încă nu pot să revin să antrenez. Recuperarea după operație nu decurge așa cum aș dori. Trebuie să mai aștept cam trei săptămâni. Planul este ca încă din această toamnă să revin în fotbal", a Rednic la televiziunea sportro.

Tehnicianul a mărturisit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că a suferit o operație complicată de curând, intervenție pe care susține că a amânat-o în iarnă pentru a continua pe banca lui Dinamo.

  • Rednic, 54 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Rapid, FCM Bacău, Al Nassr, U Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania, Khazar, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj și Gent.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează