INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MOUSCRON - STANDARD 1-3

Rednic e decepționat după eșecul cu Standard: ”Meritam mai mult” » Reacția lui Răzvan Marin

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 10:45

Deși Mouscron și Standard și-au împărțit reprizele, gazdele dominând-o pe prima, din încleștarea de pe teren au ieșit mai bine oaspeții, 3-1, spre dezamăgirea lui Mircea Rednic.

"Cred că meritam mai mult. Am creat mai mult pericol, dar am adus-o pe Standard în joc cu autogolul lui Locigno, din prima parte. N-am fost în niciun caz mai slabi decât Standard", a comentat tehnicianul român, care înaintea etapei se declarase "favorit" în fața fostei sale echipe.

Decepția lui Rednic și a lui Rotariu, modest vineri, înlocuit la pauză cu autorul golului egalizator, Amallah, a fost bucuria adversarului Răzvan Marin. Mijlocașul de 21 de ani a jucat mai bine decât nota primită azi în ziarele belgiene, contribuind și la cel mai important gol al serii.

El i-a centrat perfect lui Orlando Sa, pentru 2-1, iar la final era în al nouălea cer: "Victorie magnifică! Mereu împreună!".

6 e nota
primită de Răzvan Marin în Het Nieuwsblad. Rotariu a luat 5

3 eșecuri 
are Mouscron în campionat, două acasă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează