INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Rednic povestește o discuție amuzantă pe care a avut-o cu președintele lui Mouscron: "Am glumit cu el și i-am spus că vreau să fiu campion"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 15:01

Mircea Rednic, tehnicianul lui Mouscron, a vorbit despre parcursul excelent pe care echipa sa îl traversează în actualul sezon din Belgia. 

"Nu ne așteptam să avem un asemenea start de campionat, dar trebuie să o ținem tot așa. Avem nevoie de încă 30 de puncte pentru a scăpa de retrogradare. 

Președintele clubului Paul Allaerts va decide dacă vrea mai mult sau vom păstra lucrurile așa. La începutul sezonului, am glumit cu el și i-am spus că vreau să fiu campion cu Mouscron", a declarat Rednic pentru rtbf.be.

După opt etape, Mouscron se află pe locul patru în campionatul Belgiei, cu 16 puncte. Echipa "Puriului" are momentan un avans de 5 puncte față de campioana din sezonul trecut, Anderlecht, echipa românilor Stanciu și Chipciu.

Rednic se află la cârma lui Mouscron din luna decembrie a anului trecut, acesta reușind să redreseze la timp echipa pentru a o salva de la retrogradare în ediția precedentă. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  25 Septembrie 2017, 18:06

Bai fratilor, Anonimul asta de redactor nu stie sa numere sau a tradus un articol de sambata inainte sa joace cei din Brussels. 16-12 = 7 , in opinia acestui autor.

brifcor
brifcor  •  25 Septembrie 2017, 17:03

Pe redactorul anonim al acestui articol îl anunt amical faptul ca rtbf.be nu este o publicatie, ci site-ul radioteleviziunii walone.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează