INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Rednic și-a făcut temele pentru această iarnă: 3 jucători pe lista de transferuri la Mouscron

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 22:17

Mircea Rednic, antrenor al celor de la Mouscron, a anunțat planurile echipei pentru această iarnă. Tehnicianul român vrea maximum trei jucători la formația care în prezent ocupă locul 8, cu 26 de puncte.

"Nu cer mult. Doi sau trei jucători. Am propus câteva nume, Paul Allaerts (n.r. - directorul general al Mouscron) a propus şi el câteva nume. Aştept acum ca directorul sportiv, Jurgen Rober, să vină şi el cu câteva nume. Aştept puţin mai mult de la el. El este directorul sportiv, trebuie să vină cu idei.

Deja este de şase luni la Mouscron. În acest moment avem câteva nume, am început discuţiile. Eu vreau trei fotbalişti care să poată juca imediat sau cel puţin să aducă o concurenţă pe posturi.

Aş vrea un fundaş central care poate juca şi pe dreapta. Vreau şi un atacant. Al treilea jucător? Va fi cireaşa de pe tort...", a spus antrenorul pentru dhnet.be.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează