INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Reghe a vorbit despre aducerea lui Stanciu la echipa sa » Belgienii au demascat strategia soției-impresar: "E bizar că spune asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 19:08

Laurențiu Reghecampf a vorbit în presa din Belgia despre un eventual transfer al lui Nicolae Stanciu de la Anderlecht la Al Wahda.

"Cred că Stanciu e un jucător fantastic. E poate cel mai bun jucător cu care am lucrat vreodată, dar transferul la Al Wahda nu se poate face din două motive: primul pentru că Al Wahda nu mai are loc pentru jucători străini, iar al doilea pentru că Stanciu vrea să reuşească în Belgia. Şi sunt sigur că va reuşi", a declarat Reghecampf, conform hln.be.

Jurnaliștii belgieni au sesizat o neconcordanță între declarația lui Reghecampf și faptul că Anamaria Prodan spunea în urmă cu două zile că Stanciu e dorit de soțul ei în Emirate.

"E bizar că agentul (n.r. Anamaria Prodan) spune că există contacte. Poate vrea să-l pună pe decarul român într-o lumină bună după un prim sezon mediocru la Anderlecht", au adăugat belgienii.

8.800.000 €
a plătit Anderlecht pentru Nicolae Stanciu, pe care l-a transferat de la FCSB în vara anului trecut

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
zizu
zizu  •  02 Iunie 2017, 21:16

curios cum de belgienii s au prins din prima iar pseudo ziaristii nostrii de la marile site uri i au cantat si mai canta in struna acestor ....hmmmm parveniti! asta au facut in romania de cand au venit iar cei de la noi le preamareau strategiile si manevrele

samertx
samertx  •  02 Iunie 2017, 20:48
Postat de iosif_vs pe 02 Iunie 2017, 20:44

De parca i-ar interesa pe ziaristii belgieni Reghe si Anamaria. Probabil au primit ceva mesaje de la ziaristi romani gen Stucan, plini de ura, venin si dorinta de razbunare

De ce crezi că toți sunt influențabili chiar și acolo? Poate au absolvit școala de jurnaliști și s-au inspirat din cel puțin trei surse independente: GsP, Fanatik, Prosport, ***, Digisport. Na, că îmi ies mai multe! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_vs
iosif_vs  •  02 Iunie 2017, 20:44
Postat de samertx pe 02 Iunie 2017, 20:16

Ce ziariști au belgienii, OUCH! :))

De parca i-ar interesa pe ziaristii belgieni Reghe si Anamaria. Probabil au primit ceva mesaje de la ziaristi romani gen Stucan, plini de ura, venin si dorinta de razbunare

Vezi toate comentariile (7)
Comentează