INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

Reghecampf așteaptă un semn de la Becali: "Da, aș reveni la Steaua" + Ce spune despre relația pe care o are cu MM și cum îi răspunde patronului FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 14:31

Laurențiu Reghecampf recunoaște că pe viitor și-ar dori să se reîntoarcă la FCSB, echipă pe care a mai antrenat-o în două perioade diferite (2012-2014 și 2015-2017).

Întrebat de jurnaliștii de la Fanatik dacă s-ar întoarce într-o zi la FCSB, Reghe a răspuns: "Da. Întotdeauna m-aș întoarce, pentru mine este o onoare că am antrenat-o pe Steaua".

Reghecampf a vorbit și despre relația pe care o are cu MM Stoica: "Cu MM sunt prieten, vorbim, nu există nicio problemă, am făcut lucruri frumoase împreună la Steaua. Asta, pe de o parte. Pe de alta parte, familia pentru mine este şi va fi pe primul loc întotdeauna, iar dacă între MM şi Anamaria au existat probleme, cred că le pot rezolva ca doi oameni maturi".

Tehnicianul lui Al Wahda a comentat și afirmațiile lui Gigi Becali, care a spus că Dică e de trei ori peste el ca antrenor.

"Hai să-ţi zic exact cum stau lucrurile, că am văzut că declaraţia asta a făcut ceva vâlvă în ţară. Gigi Becali nu va uita niciodată că eu şi el am fost unul şi acelaşi, când a avut probleme. Am fost acolo când i-a fost cel mai greu. Oamenii care trec împreună prin asemenea momente şi se au unul pe altul la greu vor avea toată viaţa o legătură specială. Eu şi Anamaria am considerat clubul Steaua ca şi cum era clubul familiei noastre.

Nu am profitat, nu am încercat să ne îmbogăţim, am făcut exact ceea ce ar fi făcut Gigi dacă era în libertate. Altfel, e firesc ca Gigi să-şi apere şi să-şi laude oamenii care sunt acum lângă el. Aşa a făcut mereu. Cu fiecare. Deci, ca să punem capăt speculaţiilor, relaţia mea cu Gigi Becali este una atât de puternică încât oricât încearcă cineva să o distrugă nu va reuşi niciodată", a adăugat Reghecampf pentru sursa citată.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
tristan
tristan  •  08 Decembrie 2017, 17:51

reghe..stai acolo unde esti..nu ti duce nimeni doru..nici tie ,nici la nevasta ta...

nebraska
nebraska  •  08 Decembrie 2017, 17:45
Postat de satyricon pe 08 Decembrie 2017, 16:33

Postacii rin-isti demonstreaza inca o data lipsa totala de creier, ei nu citesc decat titlul unui articol, neuronul lor obosit nu poate trece mai departe sa citeasca articolul. Si ne mai intrebam de ce gsp a ajuns un fel de can-can ...

Unul din cei mai mari gigisti in viata,alaturi de daviderul dromaderl,ares123 si randoom.

nebraska
nebraska  •  08 Decembrie 2017, 17:30

Ba nesimtitilor,nu mai scrieti Steaua cand va referiti la clona fcsb!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close