INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Remiză dramatică pentru Ladislau Boloni în meciul cu Oostende! A fost condus de două ori, dar a ratat victoria pe final

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 19:14

Antwerp, formație antrenată de Ladislau Boloni, a oferit un adevărat spectacol în partida cu Oostende, încheiată la egalitate, scor 3-3.

Condusă din minutul 28 după golul lui Akpala, Antwerp a reușit să egaleze până la pauză, după ce Mendy a transformat un penalty cu 9 minute înainte de pauză.

Cumpărat de la Ajax pentru 1,2 milioane de euro, Richairo Zivkovic a readus-o pe Oostende în avantaj în minutul 52. Totuși, Antwerp a marcat de două ori, în minutele 55 și 60 și a trecut la cârma jocului.

Din minutul 71 formația lui Bolonia a rămas în 10 oameni după ce Ghandri a fost eliminat. Scorul final a fost stabilit în minutul 88, când Gano a marcat din penalty pentru oaspeți.

Antwerp este pe locul 2 în play-off-ul pentru Europa League, cu un punct, acest fiind primul meci. Lokeren e lider, cu 3 puncte. Oostende, Eupen și Beershot au și ele câte un punct.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează