INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Revine în Liga 1? » Unde vrea să joace Gabi Torje în 2017: "Cu mine nu va fi nici o problemă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 10:53

Gabi Torje și-ar dori să revină la Dinamo în această iarnă, însă recunoaște că formația alb-roșie trebuie să se înțeleagă cu Terek Groznîi pentru ca acest transfer să se realizeze.

"În primul rând să se înțeleagă cluburile și nu va fi niciun fel de problemă cu mine să ne înțelegem", a zis Gabi Torje pentru Știrile ProTV.

Va fi foarte greu ca acest lucru să se întâmple, rușii solicitând 1,2 milioane de euro în schimbul lui Torje.

Mijlocașul a evoluat în cariera sa pentru Poli Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor și Osmanlispor.

În Rusia a ajuns în vară și a semnat pe 3 ani. A jucat doar 5 meciuri, perioadă în care a strâns mai puțin de 200 de minute.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
francescoli1974
francescoli1974  •  25 Decembrie 2016, 17:28

Bă dar voi numai de la Timișoara totdeauna va găsiți sa luati jucători (apropo de Barbut si Andrei Artean),voi care va laudati cu pepiniera voastră?

francescoli1974
francescoli1974  •  25 Decembrie 2016, 17:19

Ronaldo nu este genial ca Messi dar are alte calități unde argentinianul este deficitar:fizic,forță, viteză superioara,detenta si lovitura de cap .

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Decembrie 2016, 16:21

cum sa dai 1.2 milioane pe Torje cand poti da 150k pe Barbut si Artean ? Barbut are 21 de ani si poate juca ce a jucat Torje in tinerete, nu ce joaca acum.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează