INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Revine pentru EURO » Gardoș a anunțat cînd va reintra în programul lui Southampton: "Eram foarte încrezător după primul sezon"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 20:19

Florin Gardoș s-a accidentat foarte grav la genunchi în luna iulie a anului trecut, însă acum a foarte aproape de o revenire în echipa lui Southampton.

Fundașul în vîrstă de 27 de ani a anunțat că la începutul lunii viitoare există posibilitatea să reintre în programul echipei.

"Eram foarte încrezător după primul meu sezon. Echipa a jucat bine și am terminat pe o poziție foarte bună să ajungem în Europa League.

Apoi, principalul meu rival pe post Toby Alderweireld a plecat de la echipă și eram sigur că voi juca, dar asta arată că nu știi niciodată ce se poate întîmpla în viață pentru că uneori poți să ai parte de asemenea accidente.

Probabil voi reveni pe teren la începutul lui februarie. Mai întîi voi intra la antrenamente cu echipa și apoi vor urma probabil cîteva săptămîni să mă obișnuiesc să joc din nou, să fiu alături de coechipieri pe teren", a spus Florin Gardoș pentru revista lui Southampton.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Ianuarie 2016, 01:53

Succes, Florin! Un jucător foarte bun si un caracter minunat!

travka
travka  •  15 Ianuarie 2016, 23:59

asta chiar e ghinion, sa joci ani de zile in Romania sa nu ai nimic, sa prinzi transfer in Premier League si sa te rupi un an....bafta Florine

agiler
agiler  •  15 Ianuarie 2016, 21:39

Sanatate si sa joci ca vem nevoie de jucatori la euro.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează