INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Revine Șumudică în Liga 1? Antrenorul și-a dezvăluit clauza de reziliere: "Vin doar ca să mă bat la campionat"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 12:42

Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor, a vorbit despre posibilitatea de a reveni în Liga 1 și despre lupta pentru titlul de campioană a României.

Dinamo, CFR Cluj, FCSB și Craiova ar fi echipele țintite de antrenorul lui Kayseri pentru un comeback spectaculos în România. 

"Nu știu dacă voi reveni la vară în România. Eu mai am contract încă un an și am o clauză de reziliere de 500.000 de euro. Niciodată să nu spui niciodată.

Dar dacă mă voi întoarce, nu o voi lua de la zero, nu o să mă chinui. Cred că am ajuns la un standard în care pot alege. Dacă vin, aleg o echipă la care să mă bat pentru campionat.

În acest moment, la campionat se bat CFR Cluj și FCSB. FCSB are jucători mai talentați, dar și mai capricioși. Ca valoare individuală sunt mult peste cei de la CFR Cluj. FCSB trebuia să aibă un avans considerabil având în vedere ce jucători are în componență", a spus Marius Șumudică la Pro X.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  21 Martie 2018, 09:38

Parerea mea e ca ar trebui sa preiei o echipa al carui patron este invizibil, cu bani si cu suficienta carte. Cu tine trebuie lucrat cu sarcini si termene. Atat. De aici decurg bonusuri sau penalizari.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  20 Martie 2018, 17:55

a fugit bulanul vrei an romanica? vino giulestiu trage sus Cine iubeste rapidul SUMIIIIIIIIIIIIII

markksson
markksson  •  20 Martie 2018, 16:54

"Niciodată să nu spui niciodată". Pai nu tu, Sumi, ai spus ca NICIODATA NU AI PUTEA ANTRENA LA STEAUA/FCSB? Sau faci si tu o fenta turceasca din corp, cum a facut MM cu alea 8 puncte in UCL si retrasul din fotbal?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close