INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INCIDENTE

Revoltă la petrecerea de final de an! Echipa unui fotbalist român, atacată de propriii suporteri

Articol de Cristian StanJURNALISPORT - Publicat joi, 15 decembrie 2016 15:59

Fanii Pescarei, echipă ce îl are în componență pe românul Alexandru Mitriță (21 ani), mijlocaș sosit în urmă cu un an şi jumătate de la Viitorul, şi-au manifestat frustrarea la petrecerea de final de an a favoriților.

Luni seara, atunci când echipa antrenată de Massimo Oddo (40 ani), fostul jucător al lui AC Milan, serba petrecerea de final de an, ultrașii i-au atacat pe jucători cu torțe şi au vandalizat câteva maşini.

Aceştia sunt nemulțumiți de forma favoriților, Pescara înregistrând doar o singură victorie în cele 16 partide din acest sezon şi ocupă penultimul loc al campinatului, cu 8 puncte.

Ba mai mult, ultima etapă a fost "cireaşa de pe tort": Pescara a înregistrat o nouă înfrângere cu vecina de clasament, Crotone, scor 2-1.

Preşedintele echipei, Daniele Sebastiani, a dat câteva declarații pentru Gazzetta dello Sport, despre incidente:

"Fotbalul nu este război. E doar un sport. Petrecerea nu putea fi amânată,a fost programată de mult timp iar jucătorii meritau asta".

El i-a înfruntat pe fani și le-a transmis că antrenorul rămâne în funcție: "Nu este vorba despre o demitere. Am început cu Oddo şi vrem să terminăm sezonul cu el. Clubul are nevoie de un om cu experiența sa".

sursa: espnfc.com

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează