INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INDIA

Românul care e coleg cu Diego Forlan e fascinat de noua sa echipă: "Patronul e cel mai în vogă actor de la Bollywood"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 17:16

Lucian Goian a ajuns în această vară în India, la Mumbai City, și spune că s-a adaptat foarte bine. Fundașul de 33 de ani e coleg acum cu Diego Forlan, fostul atacant de la Atletico Madrid și Inter.

"Da, fiecare echipă are loc pentru un jucător vedetă. La noi e Diego Forlan. Va fi o experiență interesantă. Va fi plăcut să joc împotriva unor vedete și să mă antrenez alături de un jucător precum Forlan. E un nume imens în fotbalul mondial", a declarat Goian la Dolcesport.

Goian a dezvăluit și ce l-a convins să accepte oferta din India, dar a vorbit și despre patronul echipei unde joacă: "Organizarea de aici e foarte bună, acesta e unul dintre factorii care m-au convins să vin la Mumbai. Nu ne lipsește nimic aici.

Campionatul a fost înființat de unul dintre cei mai mari producători de la Bollywood. Condițiile de cazare sunt foarte bune, stăm la un hotel de 5 stele. Am făcut turul orașului, dar încă n-am apucat să mă plimb prea mult. Patronul echipei e cel mai în vogă actor de la Bollywood".

Citește în AICI mai multe amănunte despre echipa la care joacă Lucian Goian, dar și alte declarații ale fundașului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
itrobert
itrobert  •  09 Septembrie 2016, 19:42

A uitat sa zica cum il plimba cu ricsha si ca i-au promis mobra daca joaca bine :) bafta ma baiatule si atentie pe unde tii portofelu'!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează