INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Ronald Koeman şi-a pierdut încrederea în Florin Gardoş » Decizia luată astăzi de antrenorul lui Southampton

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 19:53

Ultimul meci al lui Southampton cu Swansea din Cupa Angliei, scor 2-3, care a însemnat şi eliminarea gazdelor din competiţie, i-a fost fatal lui Florin Gardoş.

Românul a început atunci din postura de titular, însă a făcut o primă repriză slabă şi a fost înlocuit la pauză cu Targett.

Imediat au apărut şi criticile la adresa fundaşului din partea presei engleze, iar astăzi, în meciul dintre Southampton şi Swansea, scor 0-1, antrenorul Ronald Koeman a decis să-l lase pe banca de rezerve pe fostul stelist.

Locul lui Gardoş, 26 de ani, în centrul apărării a fost luat de Yoshida, care a făcut cuplu de fundaşi centrali cu Fonte.

Southampton este a patra în Premier League, cu 42 de puncte după 23 de etape, la o lungime în spatele lui Manchester United.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
blatistu49
blatistu49  •  02 Februarie 2015, 12:55

inapoui la blaturi la FCSB cu CHIAJNA si JIVIITORU

blatistu49
blatistu49  •  02 Februarie 2015, 12:54

bine ca ati fost fraieri teapa de 6 mil euroi asta la TURMA jucau numai pe blaturi apoi se ba l iga pe ei

plischi
plischi  •  02 Februarie 2015, 06:11

...iar ieri - fara gardos - ce mare branza au facut?!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează