INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Rusescu n-ar refuza o revenire la Steaua: "Ar fi frumos"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 17:07

Raul Rusescu a vorbit despre o eventuală revenire la Steaua, asta după ce a mai evoluat la la gruparea roș-albastră în perioada 2011-2013 și apoi împrumutat, în sezonul 2014-2015.

Atacantul în vîrstă de 27 de ani al lui Osmanlispor recunoaște că și-ar dori o revenire la Steaua, dar spre finalul carierei.

"Vreau să mă întorc la Steaua la un moment dat. Da, ar fi frumos. Dar acum îmi doresc să joc, să-mi termin contractul pe care-l am, să o fac cu brio", a spus Rusescu la Dolcesport.

"Am spus tot timpul, Steaua este favorită la titlu și va cîștiga și anul ăsta campionatul" Raul Rusescu

3 goluri
a marcat Rusescu în toate competițiile pentru Osmanlispor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
antishtoia
antishtoia  •  11 Ianuarie 2016, 21:41
Postat de ares123 pe 11 Ianuarie 2016, 21:32

La cat de *** esti, e o minune ca ai reusit totusi sa postezi ceva...

In afara de injurii, mai stiti ceva? Sunteti previzibili; orice suporter al echipei din chitila, este ofuscat daca ii spui un adevar. In acele conditii pentru ei esti o amenintare si, in concluzie, incearca sa te suprime; esti prost, au ceva cu mama ta, daca nici asa nu merge se iau de copii, ... Oameni buni, la voi adevarul are forma ***? Pofta mate, atunci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Ianuarie 2016, 21:32
Postat de submarina pe 11 Ianuarie 2016, 18:59

De ce nu scrii nimic despre "fenomenul" Adi Popa, de la Steaua? Antrenorii vin si se duc pe banda rulanta - "Popica" mereu titular!:)

vezi ca tu discuti cu o clona dinamovista care crede ca face "o gluma buna".

ares123
ares123  •  11 Ianuarie 2016, 21:32
Postat de antishtoia pe 11 Ianuarie 2016, 19:33

Alt *** exportat, care se dovedeste a fi o petarda de la clunul "fanion". Ce sa caute *** asta afara. E gras, e prost, e nesimtit, .... un adevarat component al echipei cu nume de luceafar la stana! Alta pata pe obrazul fotbalului nostru si al echipei "fanion"! O alta galma/unflatura arca gesepe! "Are o masa musculara..." Ce frate, asta nu era destul de gras si la ***?! De unde masa musculara, poate masa....unturala!

La cat de *** esti, e o minune ca ai reusit totusi sa postezi ceva...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează