INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Rusescu vrea să fie titular la Sevilla: "Şi eu vin de la o echipă mare. Nu este alta la fel ca Steaua în România"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 iulie 2013 21:41

Atacantul Raul Rusescu este protagonistul unui material în publicaţia Diario de Sevilla, în care spune că este pregătit să joace în campionatul Spaniei şi susţine că transferul la FC Sevilla reprezintă un vis împlinit.

"Vorbesc bine spaniola pentru că mereu mi-a plăcut Spania. Am venit în vacanţă la Ibiza, la Barcelona şi mereu m-a interesat să ştiu limba. Cînd am aflat că Sevilla mă vrea, m-am simţit foarte bine, era un vis împlinit. Nivelul fizic nu cred că va reprezenta o problemă pentru mine. În România, anul trecut am avut un staff tehnic care ne-a pus să facem multă pregătire fizic. Sînt bine din punctul acesta de vedere. În ceea ce priveşte calitatea, cred că va fi bine pentru mine să fiu alături de jucători atît de buni. Acest lucru să mă va ajuta să fiu mai bun", a spus Rusescu, despre care realizatorul materialului susţine că este un fotbalist atipic: "Atrage atenţia felul lui de a alegra, constituţia lui lipsită de graţie. Spatele drept, coatele foarte în spate şi genunchii mai apropiaţi decât în mod normal".

Raul Rusescu este încîntat că preşedintele FC Sevilla, Jose Maria Del Nido, a venit în România pentru a negocia transferul său cu finanţatorul stelist, Gigi Becali: "Faptul că preşedintele a venit în România pentru mine a fost special. Orice jucător care vine la o echipă vrea să fie apreciat, aşa că acum trebuie să joc bine şi să ajut echipa să cîştige meciuri. Îi cunosc pe toţi jucătorii, pentru că am urmărit anul trecut meciuri din liga spaniolă. Sînt fericit, sînt mulţumit, muncesc mult şi sper să fie un an bun. Echipa e bună, grupul e bun şi sînt fericit că sunt aici. Concurenţa este bună pentru echipă pentru că toţi jucătorii sînt obligaţi să dea maxim".

Rusescu, ca şi Bacca, venit din campionatul Belgiei, au fost golgheteri în ligile lor, iar românul crede că poate marca multe goluri şi în Spania: "Nu ştiu cum este liga belgiană, dar în ceea ce priveşte liga română nu văd mare diferenţă faţă de cea spaniolă. Sînt pregătit, ştiu că voi avea oportunităţi şi este important să fiu pregătit. Aici Real Madrid şi Barcelona sînt echipe foarte mari. Eu vin tot de la o echipă mare, Steaua este cea mai bună din România. Nu este alta la fel. Tocmai ce a câştigat un nou titlu, Supercupa României cu Petrolul, dar nu am putut vedea meciul pentru că aveam antrenament. În România, cel mai faimos derby este cel al Bucureştiului: Steaua- Dinamo. Sînt meciuri foarte frumoase. Aici mi s-a spus că derbyul cu Betis este unul special, aşa că vrea să-l joc şi să-l cîştig".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Iulie 2013, 14:50

Si eu vreau sa castig la loto....

pancone84
pancone84  •  30 Iulie 2013, 12:16

Hahaha... Buna gluma asta. Are haz Rusescu.

cerebralu
cerebralu  •  30 Iulie 2013, 11:22
Postat de buerebuistas pe 30 Iulie 2013, 11:00

Tu detii cele 3 "calitati" cumulate enumerate de mine mai jos . Hai pa

si ai totusi putina dreptate, toate acestea fac parte din gena ta, crede-ma ca nu avem aceeasi gena

Vezi toate comentariile (13)
Comentează