INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

S-a aflat de ce nu a jucat Chipciu cu Bayern » Mijlocașul s-a întors în România

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 09:55

Tatăl mijlocașului de la Anderlecht este bolnav, iar antrenorul Vanhaezebrouck l-a lăsat pe ”tricolor” să plece acasă, înaintea meciului cu Bayern din Liga Campionilor, pierdut de belgieni cu 1-2.

Alex Chipciu ar fi trebuit să joace miercuri împotriva lui Bayern, în Champions League, dar o veste tulburătoare l-a oprit. L-a făcut să nu se mai gândească la fotbal. Și, peste noapte, a dispărut din lot.

"Mijlocașul a anunțat că are probleme în familie", a scris presa belgiană inițial, fără a detalia. Ulterior, un oficial al lui Anderlecht i-a dezvăluit unui jurnalist flamand ce s-a întâmplat.

Alex a aflat că tatăl său este bolnav și l-a rugat pe Hein Vanhaezebrouck să-l lase să plece acasă pentru a fi alături de părintele lui. Antrenorul a acceptat imediat, chiar dacă urma un meci important.

În luna mai, de Ziua Tatălui, "tricolorul" a vorbit într-o campanie Gillette: "Se spune că tatăl este primul erou al fiului său, iar eu chiar așa l-am văzut pe tata. E cel mai bun din lume". 

"Era cel mai bun, avea numărul 10 pe spate și toți coechipierii ascultau de el. Tatăl meu a fost maior în armată și mă mândream mereu cu asta când eram la școală"
Alex Chipciu, mijlocaș Anderlecht

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Noiembrie 2017, 19:50
Postat de valentinn10 pe 24 Noiembrie 2017, 11:20

Foarte frumos Alex, ai grija de ai tai, o familie adevarata se ajuta la nevoie...

Binenteles ,"strainii"inteleg necazurile omului.

valentinn10
valentinn10  •  24 Noiembrie 2017, 11:20

Foarte frumos Alex, ai grija de ai tai, o familie adevarata se ajuta la nevoie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează