INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

S-a decis! Maxim pleacă de la Stuttgart » Mesajul care îl dă de gol + viitoarea destinație

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2015 10:49

Alexandru Maxim vrea să plece de la VfB Stuttgart, formație care s-a salvat în ultima etapă de la retrogradare, după victoria cu Paderborn, scor 2-1. 

Internaționalul român a postat pe Facebook un mesaj prin care lasă de înțeles că va pleca de la Stuttgart, iar cea mai posibilă destinație, este Swansea, lucru recunoscut chiar de jucător.

"A fost un an dificil. Urmează o vacanță și un nou pas în carieră. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere", a scris Maxim.

Fanii lui Stuttgart au reacționat și foarte mulți îl roagă să continue în Germania, la VfB.

Internaționalul român se află în aceste zile la Barcelona pentru o vacanță.

alex maxim

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
fcsb.86
fcsb.86  •  31 Mai 2015, 18:46
Postat de scorpi123 pe 31 Mai 2015, 15:19

cum poti, cunascatorule, sa afirmi ca Anglia e peste Bundesliga?:))))

Este simplu, in Germania campionatul mai mereu este castigat cu 4-6 etape inainte de final pe cand in Anglia este o bataie extrem de crunta pentru campionat, de multe ori si rezultatele proaste in cupele Europene. Nu o data am vazut echipe din Anglia care isi menajau jucatorii in CL pentru campionat. Din punct de vedere valoric, Anglia cu siguranta este peste Bundesliga. Lasand 2-3 echipe din Germania restul nu sunt cine stie ce.

yosua107
yosua107  •  31 Mai 2015, 17:09

aici (germania) am vazut la tv, doar o data un comentariu despre maxim si atunci ca este indisciplinat in joc si destul de firav ptr …..in rest nu

ortega
ortega  •  31 Mai 2015, 15:51

Dementul voia să dea pe el doar vreo 500 de Woolmark ... Acum cred că-i pare rău că n-a dat o juma de saivan ... Că se scotea , cu vârf şi îndesat ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează