INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

S-a decis viitorul lui Alibec: va juca în Serie A! De ce a picat transferul la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2013 15:35

Denis Alibec a fost o ţintă pentru Steaua în această vară, dar transferul atacantului de la Inter n-a mai fost posibil. Alibec a explicat de ce n-a ajuns la campioana României şi ce-l aşteaptă în viitorul sezon, cînd va juca la Bologna, acolo unde va fi cedat de Inter.

"Îmi pare rău că plec de lîngă familie, de lîngă prieteni, dar e mai important pentru cariera mea şi este bine că merg la Bologna. O să merg acolo şi o să văd mai multe, momentan nu ştiu nimic.

Sezonul de la Viitorul Constanţa a fost o relansare pentru mine, le mulţumesc lui Hagi şi colegilor şi sper să-i fac mîndri.

Trebuie să demonstrez ce pot şi vedem ce va fi. Cei de la Inter au decis viitorul meu. Nu am refuzat Steaua, oricine vrea să joace în Liga Campionilor, dar aşa s-a decis", a spus Denis Alibec la Dolce Sport.

Impresarul jucătorului, Ioan Becali, are mari speranţe că atacantul va confirma la Bologna:

"Alibec nu a avut continuitate. A căpătat puţină experienţă prin venirea la Viitorul, Hagi i-a dat o mînă de ajutor şi el ştie asta. Acum se poate lansa ca un viitor jucător, dar să îşi vadă de fotbal. Să se lase de tatuaje şi să îşi vadă de fotbal. Ştie foarte bine ce au păţit colegi de-ai lui mai mari. Sper să profite de această ocazie acum, că o are doar pe mîma lui, să înţeleagp cp mai are 12 ani de carierp în care îşi poate rezolva tot restul vieţii.

Nu a depins de el unde a mers, el a dorit la Steaua, în Liga Campionilor, şi noi am dorit, dar aşa a vrut Inter".

Bologna a terminat sezonul precedent de Serie A pe locul 13 din 20 de echipe.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
roadster1988
roadster1988  •  04 Iulie 2013, 08:41

asta-i un fel de mitea.isi incheie cariera inainte de a o incepe,

helioglobalus
helioglobalus  •  03 Iulie 2013, 21:20

ce agitaţie pt. cocalarul ăsta plin de băşini! la primul meci în serie A ia roşu şi rupe banca. voi la ce campionat v-aţi uitat anu' trecut, de n-aţi văzut că e nul, ca şi făcătura aia de Chiţu,ridicat de 2 blaturi!

thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 Iulie 2013, 19:14
Postat de forumeer pe 03 Iulie 2013, 18:16

Doamne, bine ca n-a venit asta. Un alt "atacant" roman care marcheaza 4-5 goluri pe sezon. Eu nu inteleg cum se pot numi baietasii astia atacanti cu asemenea cifre. Nu joaca asta la Bologna nici daca se rup toti atacantii din lot, cu parere de rau pt el.

Costea-i peste Alibec.Ma jur :))) Nu stiu cum de l-au umflat in halul asta,dar nu-i nimic de capul lui.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează