INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

S-a terminat sezonul în Rusia! Locul dezamăgitor obținut de Mircea Lucescu + Rezultatele celorlalți români

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 17:44

În această după-amiază s-a disputat ultima etapă a sezonului din campionatul Rusiei, în care au fost angrenați nu mai puțin de 6 români.

Zenit, formația antrenată de Mircea Lucescu, a învins pe terenul lui Lokomotiv Moscova, scor 3-0, însă a terminat abia pe trei, la opt puncte de campioana Spartak și la o lungime în spatele ocupantei locului doi, ȚSKA Moscova. Astfel, va juca în play-off-ul Europa League.

Terek Groznîi, echipa românilor Torje și Grozav, s-a impus în fața lui Samara, 3-1, terminând pe locul cinci, cu 48 de puncte, ratând la limită calificarea în preliminariile Europa League. Torje a fost titular în meciul cu Samara, evoluând 86 de minute, în timp ce Grozav a fost doar rezervă.

FC Rostov, echipa unde evoluează Andrei Prepeliță, dar și fostul dinamovist Miha Mevlja, a pierdut surprinzător pe terenul lui Orenburg, scor 0-2, ratând de asemenea calificarea în Europa League. Prepeliță a intrat pe teren în minutul 53, în timp ce Mevlja a fost integralist.

Ural, formația la care evoluează Eric Bicfalvi, a terminat sezonul pe locul 11, cu 30 de puncte. În ultima etapă, Ural a pierdut pe terenul lui Ufa, scor 0-1, într-o partidă în care Bicfalvi a fost integralist, iar unicul gol al partidei a fost reușit de Kehinde Fatai, fostul jucător al celor de la Astra și Farul Constanța.

Arsenal Tula, echipa fostului stelist Alex Bourceanu, a învins campioana Spartak Moscova cu 3-0, însă a terminat sezonul pe locul 14 și va fi nevoită să dispute play-off pentru menținerea în prima ligă. Bourceanu a fost integralist în disputa cu Spartak.

Ultima clasată din campionat a fost Tom Tomsk, care a strâns doar 14 puncte pe parcursul campionatului. La Tomsk evoluează și croatul Ante Puljici, fostul fundaș al lui Dinamo București. Acesta a fost integralist în ultima etapă, în meciul pierdut de echipa sa în fața lui Krasnodar, scor 1-5.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
124043844829268
Laurentiu Ionescu  •  22 Mai 2017, 14:09

Îl luce un antrenor foarte slab,eram absolut convins că nu va reusi in campionatul rusiei unde este un campionat mult mai puternic ca în ucraina!

submarina
submarina  •  21 Mai 2017, 22:52

Sa traiti! La inceputul sezonului am postat ca Zenit va termina pe podium, dar nu pe cea mai inalta treapta...Adevaru e ca ML n-a avut nici o sansa sa ia in acest an titlul... In primul rand pt ca mafia moscovita la moment domina situatia din fotbalul rusesc, iar in al doilea, n-a dispus de un lot corespunzator. Una peste alta Il Luce a avut un obiectiv clar, accederea in grupele UCL de pe locul doi, dar care l-a ratat intr-un mod neplacut si rusinos. De aia probabil si va fi demis...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  21 Mai 2017, 20:51

Mie mi-e mila si de balauru si Luce.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează