INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Șansă uriașă pentru Răzvan Lucescu » Principala contracandiată la titlu ar putea fi depunctată după ce ultrașii au făcut scandal la ultimul meci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 13:08

Incidentele de la meciul Olympiakos - AEK Atena, 1-2, ar putea avea consecințe dure pentru campioana ultimelor 7 sezoane din Grecia.

După ce fanii gazdelor au pătruns pe teren, asaltând poliția cu torțe, bare de fie și scaune rupte din tribune, Olympiakos va primi o amendă mare, dar nu numai atât: riscă să fie penalizată cu 3 puncte și să joace 4 meciuri cu porțile închise, o pedeapsă în urma căreia ar putea profita echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK, lider în Grecia

Formația lui Răzvan Lucescu a atins o performanță incredibilă după victoria de duminică cu PAS Giannina, 3-1: 12 victorii în ultimele 12 partide oficiale în toate competițiile!

Cu 10 etape înainte de final, PAOK are 2 puncte avans față de AEK Atena și 4 puncte în fața lui Olympiakos, campioana en-titre.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
205385333245464
Livi Andrei  •  07 Februarie 2018, 14:29
Postat de fcsbsibklinadn pe 07 Februarie 2018, 13:30

ce derbedei, sper sa ia titlul sa ii batem la anul in Champions leage

Gigistule, daca PAOK ia titlul va juca in cel mai rau caz cu Cfr! Fc mogosoaia se va desfiinta anul asta! ;)

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  07 Februarie 2018, 13:30

ce derbedei, sper sa ia titlul sa ii batem la anul in Champions leage

Vezi toate comentariile (2)
Comentează