INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PORTUGALIA

Săpunaru a debutat cu o victorie în noul sezon! VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Sapunaru a debutat in noul sezon cu o victorie
Sapunaru a debutat in noul sezon cu o victorie

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 20:45

Stranierii au alternat evoluţiile foarte bune cu cele dezastruoase, oscilînd între goluri importante marcate în poarta adversarilor şi greşeli grave în apărare. Printre remarcaţii week-endului sînt Dorin Goian, care a obţinut penalty-ul din care Rangers a marcat al doilea gol, Ianis Zicu, care a demonstrat încă o dată că este pregătit pentru “dubla” cu Steaua şi Dacian Varga, autorul primei pase decisive în partida cîştigată de Kuban cu 2-1 împotriva lui Rostov. În Portugalia, Cristi Săpunaru a debutat cu o victorie în noul sezon, după ce Porto a cîştigat cu 1-0 deplasarea de la Vitoria Guimaraes.

VEZI EVOLUŢIILE STRANIERILOR ÎN ACEST WEEK-END

SCOŢIA (Premier League)

Dorin GOIAN (Inverness – RANGERS 0-2 // Cu locul de titular asigurat, Dorin Goian a făcut un meci foarte bun şi a obţinut penalty-ul în urma căruia Rangers a stabilit scorul final)

PORTUGALIA (Primeira Liga)

Cristian SĂPUNARU (Vitoria – PORTO 0-1 // Săpunaru a început cu dreptul noul sezon din Portugalia, după ce campioana Porto s-a impus la limită în faţa celor de la Vitoria, cu 1-0. Săpunaru a fost integralist în formaţia antrenată de Vitor Pereira)

BULGARIA (A PFG)

Ianis ZICU (ŢSKA – Chernomoreţ Burgas 1-0 // Atacantul român a semnat singura reuşită a partidei în minutul 80, obţinînd o nouă victorie pentru echipa sa. Zicu a ajuns la cota 3, după reuşita din prima etapă împotriva celor de la Lokomotiv şi cea din Supercupă, cu Loveci)

UCRAINA (Premier League)

Mircea LUCESCU (ant)
Răzvan RAŢ

(Dnepr - ŞAHTIOR 1-3 // Al 600-lea meci în prima ligă din Ucraina i-a purtat noroc lui Mircea Lucescu, care şi-a condus echipa către un nou succes. Răzvan Raţ, încă nerefăcut, nu a fost inclus pe foaia de joc)

Gheorghe FLORESCU
Ionuţ MAZILU
Florin ŞOAVĂ

(ARSENAL – Dinamo Kiev 0-2 // Arsenal a putut să facă faţă campionilor din sezonul trecut, 1-1 cu Şahtior, dar şi-a plecat capul la vizita vicecampioanei Dinamo Kiev. Florin Şoavă a fost integralist pentru Arsenal, în timp ce Mazilu şi Florescu nu au jucat)

GERMANIA (1.Bundesliga)

Ciprian MARICA (SCHALKE 04 – Koln 5-1 // Debutul lui Marica a purtat noroc echipei din Gelsenkirchen, care a zdrobit-o cu 5-1 pe Koln. Fostul atacant al lui Stuttgart a intrat pe teren în minutul 82, în locul lui Raul)

Maximilian NICU (FREIBURG - Mainz 1-2  // Mijlocaşul lui Freiburg a fost lăsat pe banca de rezerve pe toată durata meciului cu Mainz, pierdut de gazde cu 2-1)

GERMANIA (2.Bundesliga)

Sergiu RADU (AACHEN – Energie 0-2 // Sergiu RADU a intrat pe teren în minutul 54, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi, dar a fost trimis repede la cabine după ce a primit al doilea cartonaş galben, 5 minute mai tîrziu)

Andrei CRISTEA (KARLSRUHER – Eintrach B 1-3 // Cristea este în continuare accidentat, recuperarea sa durînd pînă la sfîrşitul lunii decembrie)

Emil JULA (DUISBURG – Hansa Rostock 0-0 // Accidentat pînă la începutul lunii septembrie, Emil Jula a ratat întîlnirea cu Hansa Rostock)

RUSIA (Premier League)

Dan PETRESCU (ant)
Dacian VARGA
Gigel BUCUR

(Rostov - KUBAN 1-2 // Revenit la Kuban după ce a semnat un contract de împrumut pentru un an, Dacian Varga a dat pasa decisivă la primul gol pentru oaspeţi. Mijlocaşul Sportului Studenţesc a fost înlocuit în minutul 60, lăsîndu-I locul lui Ne, autorul golului decisiv. Gigel Bucur a fost integralist pentru oaspeţi)

Mihăiţă PLEŞAN
Ianos SZEKELY

(VOLGA – Lokomotiv Moscova 0-0 // Pleşan şi Szekely au început partida ca titulari, dar Mihăiţă a fost înlocuit cu 29 de minute înainte de final, locul său fiind luat de spaniolul Crosas)

Adrian ROPOTAN (DINAMO MOSCOVA – Terek 6-2 // Chiar dacă ai săi colegi şi-au făcut de cap cu adversarii de la Terek, înscriind nu mai puţin de 6 goluri, Adrian Ropotan a fost lăsat pe banca de rezerve)

Răzvan COCIŞ (ROSTOV – Kuban 1-2 // După ce în etapa trecută a debutat împotriva lui Pleşan şi Szekely, Răzvan Cociş s-a simţit bine şi în compania oaspeţilor din acest week-end, la care au evoluat Dacian Varga şi Gigel Bucur. Din nefericire pentru mijlocaşul lui Rostov, echipa sa a pierdut cu 2-1)

ITALIA (Cupa Italiei)

Ovidiu PETRE (MODENA – Frosinone 4-0 // Prezentat de doar 24 de ore, Ovidiu Petre a fost titular pentru Modena în partida din Cupa Italiei, cîştigată cu 4-0 în faţa celor de la Frosinone. Mijlocaşul Modenei a fost înlocuit la pauză cu Spezzani)

Andrei CORDOŞ (Modena – FROSINONE 4-0 // Integralist în defensiva lui Frosinone, Andrei Cordoş nu a putut face faţă atacurile lui Greco şi Fabinho)

FRANŢA (Ligue 2)

Claudiu KEŞERU (ANGERS – Istres 3-1 // Keşeru a început partida ca titular şi a părăsit terenul cu 7 minute înainte de fluierul de final, lăsîndu-i locul lui Ouarguini, autorul golului de 3-1 pentru Angers. În minutul 35, românul a fost avertizat cu un cartonaş galben, primul din acest sezon)

Daniel NICULAE (MONACO – Reims // partida se va disputa în această seară, de la ora 21.30)

ELVEŢIA (Super League)

Cristi IANU (Sion - LUCERNA 1-1 // Ianu nu a fost inclus pe foaia de joc, nerefăcut încă după o accidentare)

George OGĂRARU (SION - Lucerna 1-1 // Ogăraru nu a fost inclus pe foaia de joc pentru Sion)

AZERBAIDJAN

Cătălin DOMAN
Andrei MUREŞAN
Adrian PIŢ
Mircea REDNIC (ant)

Azal – HAZAR LANKARAN 0-3 // Doman, Mureşan şi Piţ au fost titulari în partida cîştigată de Lankaran împotriva celor de la Azal cu 3-0. În minutul 15, Piţ a deschis scorul, urmat pe tabelă de “dubla” lui Opara. Victoria echipei antrenate de Mircea Rednic i-a dus pe primul loc în Azerbaidjan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
costinescohov
costinescohov  •  19 August 2011, 01:56

ziaristi de 2 lei,in abola din 18 august 2011,cristian ionut sapunaru este declarat de ziaristii lusitani,jucatorul etapei in portugalia cu 9,5 puncte,pe locul 2 eder de la academica,cu 8 puncte,pe locul 3 hulk,izmailov si marinho cu 7,5 puncte,etc.pe ce lume traiti,treziti va...........

costinescohov
costinescohov  •  15 August 2011, 23:41

sapunaru a fost titular,a fost unul din cei mai buni de pe teren si a obtinut si lovitura de la 11 m,transformata de hulk,determinind decisiv cistigarea celor 3 puncte puse in joc.pe viitor documentati va mai bine,macar din presa din portugalia, o jogo,jornal record,a bola,etc,ca ziaristii lusitani sunt obiectivi si aveti ce invata de la ei. succesuri.........

djdiu
djdiu  •  15 August 2011, 22:29

Ati uitat sa mentionati ca Porto a castigat cu 1-0 datorita unui penalty obtinut de catre Sapunaru. Nu ati uitat sa spuneti ca Goian a obtinut un penalty, in schimb nu va intereseaza de Sapunaru. Ziaristi de kko.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează