INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA // LOKEREN - ANTWERP 1-1

Scandal în Belgia! Boloni se contrează cu adversarii: "Trebuie să spun un lucru"

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 10:06

Antrenorul lui Lokeren, Maes, a reclamat un penalty în prelungiri, dar tehnicianul român Ladislau Boloni i-a amintit că faza s-a petrecut după expirarea minutelor arătate de arbitru.

Ladislau Boloni s-a declarat "fericit" cu punctul obținut de Antwerp la Lokeren (1-1), deși echipa lui a condus cu 1-0 până-n minutul 83. "N-am fost capabili să răspundem presiunii exercitate de adversar în repriza secundă", a admis tehnicianul român, care rămâne neînvins în deplasare în acest sezon.

Boloni a avut și o contră la conferința de presă cu antrenorul gazdelor, Peter Maes, asupra unei faze petrecute în prelungiri, în careul lui Antwerp. Skulason a executat un corner, Kehli a reluat, iar portarul Bolat a oprit balonul pe linie, dar amfitrionii au reclamat penalty.

"Unul dintre adversari a jucat mingea cu mâna", s-a plâns Maes jurnaliștilor: "Până și Skulason, care era la colțul terenului, a văzut hențul".

Replica românului nu s-a lăsat așteptată: "Aș vrea să spun doar atât. S-au arătat trei minute de prelungire, iar acea fază s-a petrecut în al patrulea. Dacă arbitrul fluiera la timp, nici nu mai vorbeam acum despre ea".

3 victorii și o remiză are Antwerp în 4 meciuri susținute în deplasare. A adunat 12 puncte în 7 etape 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Septembrie 2017, 15:45

...totusi trebuie intrebat Loti asta ce nationalitate are acum ?...sa ne spuna clar ce este ...francez ,maghiar ....sau de alte nationalitati ...omul s a nascut in Romania ...dar acum ce este ...

tihi
tihi  •  17 Septembrie 2017, 14:03
Postat de gizeh pe 17 Septembrie 2017, 13:03

... antrenor serios care fuge imediat pentru câțiva "arginți" în plus și te lasă cu "ochii în soare" ... fără să clipească :))

Prost mai esti...te acopera cu bani...nu are nevoie de nici un fier...

gizeh
gizeh  •  17 Septembrie 2017, 13:03

... antrenor serios care fuge imediat pentru câțiva "arginți" în plus și te lasă cu "ochii în soare" ... fără să clipească :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează