INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Schimbă vestiarul după 7 ani? Cel mai bine cotat stranier român ar putea ajunge la o grupare de Champions League

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 11:41

Agentul FIFA Vincenzo Morabito susţine că Ştefan Radu, fundaşul lui Lazio, ar putea părăsi formaţia italiană în această iarnă.
"Toţi continuă să se gîndească la Radu ca la un fundaş central. Adevărul este că lui nu-i place să joace acolo şi îşi doreşte să rămînă fundaş stînga. Radu ar putea pleca de la Lazio, iar transferul s-ar putea face chiar în această iarnă", a dezvăluit Vicenzo Morabito, conform calcionapoli24.it.

Se pare că fundaşul român este dorit de Napoli, club care a mai încercat să îl achiziţioneze de mai multe ori în ultimii ani. Radu este de aproape 7 ani în lotul lui Lazio, fiind şi al treilea căpitan al echipei.

10 milioane de euro este cota lui Radu, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
hotangels
hotangels  •  21 Noiembrie 2014, 11:57

Ingerasii din saloanele HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege HotAgels.ro

hofer
hofer  •  21 Noiembrie 2014, 01:48
Postat de msdr pe 20 Noiembrie 2014, 18:19

Degeaba este un jucator valoros, daca are un caracter infect. Ar trebui sa fie un motiv de mandrie sa-ti reprezinti tara. Un mercenar de 2 bani

Dreptate ai. Eu veneam si pe jos la Nationala. La imbuibati astia nimic nu le mai place.

hofer
hofer  •  21 Noiembrie 2014, 01:43

Cine nu vrea sa joace pentru Nationala Romaniei nu e Roman. Cu el esti ca fara chiloti, simti ca lipseste ceva. La el lipseste Patriotismul. Asa ca mai bine sa joace unul care nu stie fotbal dar care are inima acolo unde trebuie, de lucruri slabe ca STEFAN, RADOI, SAPUNARU, RADUCIOIU nu avem nevoie.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează