INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Se clatină scaunul lui Lucescu jr. la PAOK: "Unele lucruri nu sunt la un nivel satisfăcător"

Foto: Facebook/@PAOKFOOTBALL
Foto: Facebook/@PAOKFOOTBALL

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 09:53

PAOK a suferit a doua înfrângere din acest sezon în fața celor de la AEK Atena, iar Răzvan Lucescu a primit primele critici din partea oficialilor eleni.

Ofițerul de presă al celor de la PAOK susține că există în continuare probleme la niveulul coeziunii echipei și este de părere că unele aspecte ce țin de atitudinea din timpul meciurilor ar trebui îmbunătățite. 

"Suntem extrem de dezamăgiți de incapacitatea noastră de a câștiga, iar responsabilitatea este a tuturor celor care se ocupă de echipă. Pentru asta nu doar că ne cerem scuze, ci vom gasi o soluție cât mai repede. 

În ceea ce privește staff-ul, trebuie să spun că Răzvan este un antrenor foarte bun, însă chimia cu grupul este ceva ce se construiește cu sprijinul tuturor. Sunt lucruri care trebuie făcute în timpul mecurilor și care nu sunt la un nivel satisfăcător.

Suntem însă la două puncte de primul loc, iar reacția noastră trebuie să fie calmă și critică, nu catastrofică", a spus Kyriakos Kyriakos, citat de ziare.com.

PAOK este pe locul al treilea după primele zece etape din campionatul Greciei, cu 18 puncte, la două în spatele liderului Atromios și de ocupanta locului secund, AEK. În ultima rundă, grupa din Salonic a pierdut în deplasare cu AEK, 0-1, într-un meci în care PAOK a avut doi jucători eliminați.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează