INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTE

Se pregătește de o revenire de senzație în Europa? Cosmin Olăroiu surprinde: "Nu mă interesează banii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 09:09

Cosmin Olăroiu recunoaște că a avut oferte din Europa, însă ele au venit mereu când era sub contract cu o formație din Golf. Nu exclude ca în viitor să revină pe continent. 

”Am o cotă foarte bună acolo și am avut de muncă tot timpul. Am avut mereu contracte și, chiar dacă am avut momente în care am avut oferte din Europa, ele veneau când eram sub contract.

Clauzele de reziliere nu sunt tocmai ușoare, mai ales pentru echipele din Europa, unde nu există un potențial financiar la fel de mare ca aici”, a declarat Olăroiu, pentru TV Digi Sport.

...despre posibilitatea de a reveni în Europa: ”În momentul în care voi avea posibilitatea să merg la o echipă, oriunde ar fi, și să existe un proiect în care să am încredere și să vin să pot face ceva, voi merge.

Probabil e o chestiune de timp, nu am de unde să știu la momentul ăsta dacă se va întâmpla cu siguranță. Dacă voi avea posibilitatea, o voi face. Nu mă interesează neapărat partea materială".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ukey
ukey  •  09 Noiembrie 2016, 09:59

Poate ar trebui: "Nu mă MAI interesează neapărat partea materială"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close