INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GETAFE

Secretul lui "Guriţă" » Cum l-a anihilat Cosmin Contra pe Lionel Messi

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 09:51

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Getafe, a explicat cum a reuşit s-o încurce pe Barcelona, scor 0-0, pentru a doua oară în 2014.
”Messi nu se simte bine în deplasare în faţa unei echipe care aglomerează jocul în centrul terenului. Asta am făcut.

Click aici pentru VIDEO!

Preferam să ajungă mingile la Dani Alves şi la Jordi Alba, decît să ajungă la el şi să ne scoată doi-trei jucători din joc. N-a avut prea multe şanse să tragă la poartă, un lucru important pentru orice echipă”, a spus Cosmin Contra la Look TV.

Citeşte şi: Fază controversată în ultimul minut! Echipa lui Cosmin Contra a păţit cu Barcelona exact ca Dinamo la Marseille!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
titiduru22
titiduru22  •  15 Decembrie 2014, 06:21

Au ratat Messi si ai lui cat pentru trei meciuri. L-a anihilat Contra de nu s-a vazut !!! Hahaha !!!

cristealaur
cristealaur  •  14 Decembrie 2014, 13:29
Postat de sakamoto pe 14 Decembrie 2014, 11:09

Se pare ca Guritza-cum ii spuneti voi-are stofa de antrenor. Datorita lui Getafe joaca in prima liga spaniola, in timp ce marii Regencampf,Olaroiu si Satana, la arabi, aduna infringeri pe linie. Una este sa fii campion cu Steaua-Pitzi nici asta n-a prea reusit-si cu totul altceva este sa obtii victorii in valoroasele campionate de pe nisip! Doi antrenori are fotbalul romanesc in momentul de fata:M. Lucescu-consacrat la mivel mondial-si Contra, in ascensiune. In rest:TABULA RASA! Cit despre fotbalisti de valoare, cam tot TABULA RASA avem! Mai o saptamina de Base presedinte! Sandule, mincate-ar puricii, vine DNA-ul la tine? La Corleone si Duru? Asa sa ne ajute Dumnezeu! Dura lex, sed lex!

Cam rar dar citesc si eu un comentariu al unui stelist obiectiv. Sunt fan Barcelona de ceva ani, dar sa faci 0-0 cu ei nu e la indemana oricui, chiar daca joci acasa. E un rezultat care il onoreaza, probabil ca ''are stofa de antrenor'', sa-l citez pe sakamoto....Nu prea l-am agreat, dar ca jucator a fost destul de bun si antreneaza in Primera.....nu la dromaderi....L-au luat altii pe Stoicikov si au retrogradat....fanel Dinamo...

pbogdan
pbogdan  •  14 Decembrie 2014, 13:26

Ia-l Gurita pe Muresan si ai rezolvat problema Messi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează