INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Sergiu Buş a semnat cu Sheffield Wednesday pe un salariu dublu faţă de cît lua la bulgari. Primele declaraţii: "Nu am deloc amintiri frumoase din România"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 18:27

Golgheterul Bulgariei în prima parte a campionatului, Sergiu Buş, a semnat un contract pe trei ani cu englezii de la Sheffield Wednesday, urmînd să primească 20.000 de euro, dublu decît cîştiga la ŢSKA.

Pentru această mutare, bulgarii de la Sofia au primit 500.000 de euro. Buş venise la ŢSKA vara trecută, dar a impresionat, marcînd de 10 ori în 18 meciuri. Transferul în Anglia a fost realizat de agentul acestuia, Anamaria Prodan.

Sergiu Buş a început fotbalul la CFR Cluj, dar a fost împrumutat la FCM Tg. Mureş, Gaz Metan şi Corona Braşov. Experienţa de la ultima sa echipă din România a fost cea mai dureroasă: a jucat gratis şi nu a luat nici un ban după ce echipa s-a desfiinţat!

Odată ajuns în Bulgaria, evoluţiile sale excepţionale l-au propulsat şi a ajuns să semneze un contract mult mai bun decît avea la ŢSKA.  Managerul noii sale echipe, Sheffield Wednesday îl laudă deja pe atacantul de 22 de ani: "Cine e Sergiu Buş? Un atacant înfometat de succes, foarte muncitor şi care simte golul. A vrut să vină la noi din prima clipă".

"Sînt foarte fericit să am ajuns la Sheffield. Vreau să uit tot ce s-a întîmplat în România, pentru că nu am deloc amintiri frumoase acolo. Aşteptam cîte trei luni să-mi iau banii, dar nu i-am mai luat niciodată! Comisiile nu făceau nimic să ajute jucătorii, ci doar cluburile.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu să mi-a împlinit visul şi-am ajuns în Anglia. Sînt mîndru că sînt român, vreau să reprezint România cu capul sus oriunde merg, dar acolo nu te simţi fotbalist!", a spus Buş.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
vl1717
vl1717  •  02 Februarie 2015, 14:11

Cu prodanca impresar,esti terminat! Nu va inteleg,pt o muie sa semnezi imediat contract cu aia....nasol au ajuns jucatorii roamani!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  02 Februarie 2015, 01:18

E bine ca a ajuns si Sergiu Bus intr-un campionat respectabil precum Championship , e atacant , are 22 de ani si daca isi vede de treaba lui departe de tentatiile Angliei o sa aibe o cariera interesanta , plus ca ar putea face o figura frumoasa si la nationala mare a Romaniei ! Si uite cum alaturi de Florin Andone ( 21 ani , atacant ) si George Puscas ( 18 ani , atacant ) nu imi mai este frica nici la nationala . Sper ca selectionerul nostru sa nu ramana impasibil la cei 3 atacanti , trebuie sa le dea sanse si incredere , alaturi de mult mai vechii Marica , Rat , Maxim , Pintilii , Chiriches , Torje s-ar face o nationala cat de cat de respectat in Europa !

ku.klux.klan
ku.klux.klan  •  02 Februarie 2015, 00:58
Postat de tristan pe 02 Februarie 2015, 00:46

asta i si prost...genu de roman care merge afara si-si vorbeste tara de rau...da cine pana mea l-o intrebat daca isi lua banii sau nu la timp?

Tu esti genul barbatului prost, isi prinde nevasta in pat cu altul si zice ca nu-i kurwa !!! :)))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close