INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Sergiu Buş s-a accidentat! Cît lipseşte atacantul român

FOTO: www.thestar.co.uk
FOTO: www.thestar.co.uk

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 14:42

Atacantul român transferat în această iarnă la Sheffield Wednesday, unde şi-a făcut deja debutul, l-a impresionat pe antrenorul echipei.

Sergiu Buş a suferit o accidentare la muşchii inghinali, în timp ce se încălzea înaintea meciului cu Derby County şi va lipsi între patru şi şase săptămîni, potrivit presei din Anglia.

Atacantul de 22 de ani a semnat un contract pe trei ani şi jumătate şi a jucat două meciuri pentru gruparea din Championship, după ce a plecat de la ŢSKA Sofia, unde era golgheter.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lck2290
lck2290  •  26 Februarie 2015, 16:21

As prefera sa ma conectez cu Facebook, dar aveti aceasi problema de FOARTE mult timp!!! " Eroare Warning Aplicatia nu este configurată: Dezvoltatorii acestei aplicaţii nu au configurat corect aplicaţia pentru Conectare cu Facebook." Scoateti butonul de FACEBOOK daca nu vreti sa ne conectam asa!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează