INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Sfaturi pentru Alexandru Maxim: "Trebuie să înţeleagă că l-a prins pe Dumnezeu de picior cînd a ajuns la Stuttgart"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 14:10

Alexandru Maxim are parte de un sezon foarte bun la Stuttgart, deşi nu mai este titular meci de meci. Mijlocaşul de 23 de ani a înscris de 7 ori şi a oferit 11 pase decisive, însă evoluţiile sale nu au fost mereu constante. Ionel Ganea, fostul atacant al "şvabilor", i-a oferit cîteva sfaturi tînărului jucător."Maxim trebuie să înţeleagă că l-a prins pe Dumnezeu de picior şi trebuie să se ţină cu dinţii de loc. În străinătate e foarte greu să te menţii, trebuie să munceşti foarte mult. Şi eu am fost în aceeaşi situaţie ca şi el cînd evoluam la Stuttgart.

Eu sînt cel mai bun marcator din Bundesliga din postura de rezervă. Eu jucam pe post cu un neamţ, iar politica lor era să joace nemţii. N-aveam ce face, dar trăgeam tare de tot", a spus Ionel Ganea la sportro.

Ionel Ganea a evoluat la Stuttgart între 1999 şi 2003, marcînd 34 de goluri în 107 partide.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
hofer
hofer  •  10 Aprilie 2014, 12:41

Spune da imi pare rau ca am fost neserios fiindca altfel puteam sa castig mai mult.

hofer
hofer  •  10 Aprilie 2014, 12:40

Ai facut pe dracu Ionele, Neserios ai fost! Pacat de talentul tau. Ia spune cum a fost cu inghetata de ziua ta cand Antrenorul a spus ca nu ai voie sa mananci inghetata si ai aruncato prin Restaurant.

glorie
glorie  •  09 Aprilie 2014, 18:39

Foarte bune comentarii, Mezzolano!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează