INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Sfaturile lui Florin Andone pentru noul său coechipier român de la Deportivo: "Mă bucur foarte mult pentru el"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 00:08

Florin Andone i-a transmis un mesaj lui Costel Pantilimon, după ce portarul a fost împrumutat de Deportivo la Coruna de la Watford pentru un an.

"Mă bucur foarte mult pentru Panti. Va fi alături de mine. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult. O să-l ajut să se integreze acolo pentru că va avea nevoie de ajutorul meu. Dar și el ne va ajuta pentru că are calități extraordinare.

Cred că va fi titular pentru că de aceea l-a împrumutat Deportivo. Sunt foarte bucuros pentru el. Îl aștept. Trebuie să se antreneze bine acum", a declarat Florin Andone la TV Digi Sport.

"Acum l-am felicitat și eu pe Panti. Mă bucur pentru el. Mi-aș dori să vină cât mai mulți români în campionatul spaniol. Va fi un derby al românilor când voi juca cu ei" Alin Toșca, fundaș Betis

Atacantul naționalei a vorbit și despre victoria României în fața Armeniei, 1-0: "Nu ne ajută foarte mult aceste 3 puncte, dar sunt importante. Am avut foarte multe ocazii, dar nu a vrut să intre mingea. Am avut posesie, ocazii, dar n-a vrut mingea să intre în poartă. Noi vom merge în Muntenegru să câștigăm, va fi foarte greu. Ne vom da silința pentru a câștiga.Sunt puțin trist că am doar un gol la națională. Capul sus!".

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
485809194904413
Costel Tudor  •  02 Septembrie 2017, 20:17

Dupa parerea mea , Stanciu, Bogdan Andone , Ivan si Popa , momentan nu au ce cauta la echipa nationala !

1390152734435802
Costica Costel  •  02 Septembrie 2017, 18:00

Eu nu inteleg ce cauta B. Stancu la nationala . Rateaza ocaziile mari sau penaltyurile, iar golurile care le da, sincer mi mi se par norocoase.

ryo
ryo  •  02 Septembrie 2017, 11:13

Nustiu... O valora zece, douăzeci de milioane băiatul ăsta, dar mi se pare un fotbalist slăbuț, nu are clasă cum trebuie sa aibă un atacant. Mutu, Ilie și alții aveau clasă, Andone nu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează