INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AUSTRALIA

Și-a anunțat retragerea din fotbal și a făcut o dezvăluire șocantă despre România: "Mi-au pus cătușele la mâini când am ajuns la aeroport"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 10:44

Jon McKain și-a anunțat retragerea din fotbal și a oferit un interviu pentru publicația FourFourTwo. Fundașul central a scris istorie în Liga 1, unde a evoluat 5 ani.

A ajuns în 2003 la FC Național, unde a strâns două sezoane, după care a semnat cu Politehnica Timișoara. A fost dorit atunci de multe echipe din Liga 1, printre care și Dinamo.

McKain a povestit un episod mai puțin plăcut petrecut în România.

"Dinamo mă voia. Eram la FC Național și am avut un amical cu AC Milan, iar când am revenit la București mi-au pus cătușe și m-au trimis înapoi în Italia.

Mai târziu am aflat că poliția de la Dinamo a plătit câțiva oameni pentru a-i opri pe băieții noștri pentru că FC Național refuzase ofertele.

Acum îmi vine să râd când îmi amintesc, dar ce experiență a fost...", a zis McKain pentru FourFourTwo.

Fostul fotbalist a dezvăluit și că Poli Timișoara a refuzat ofertă din Germania după CM 2006.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (8)
104772133226352
Petre Radulescu  •  10 Aprilie 2017, 17:10
Postat de Bogdan Namoleanu pe 10 Aprilie 2017, 12:07

Asa sunt Militia si Securitatea, asa e si Dinamo! Niciodata Dinamo nu va renunta la obiceiurile care au consacrat-o : intimidari, cozi de topor printre ziaristi, meciuri trucate, arbitri cu contract pe viata, lideri de suporteri decisi si protejati in birourile Min de Interne etc.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  10 Aprilie 2017, 16:09

Asta e clubul securisto-comunist, dinamo! Daca s-a putut intampla acest lucru la atatia ani dupa decembrie '89, va dati seama cum actiona dinamo in epoca bolsevica. Cel mai bine ar fi sa-l intrebati pe Tudorel Stoica cum era arestat tatal sau inaintea meciurilor STEAUA - dinamo. dinamo, *** sportului romanesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  10 Aprilie 2017, 15:13

Îi expirase viza, probabil. :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează