INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Situație delicată pentru colonia românească de la Hapoel Tel Aviv » A treia înfrîngere consecutivă

Articol de - Publicat sambata, 31 octombrie 2015 20:53

Colonia românească de la Hapoel Tel Aviv (Pintilii, Bumba și Antal) se află într-o situație foarte delicată. După două înfrîngeri usturătoare în ultimele etape (0-4 cu Sakhnin și 1-3 în deplasare la Beer Sheeva), Hapoel a fost învinsă "acasă" de Maccabi Tel Aviv, 0-1.

Prima repriză a fost echilibrată, nici o echipă nu și-a creat mari ocazii de gol. În partea a doua, Maccabi a început mult mai bine și a controlat jocul. Dor Peretz a ratat o ocazie uriașă singur cu portarul, în minutul 61. Cînd spectatorii erau aproape siguri că meciul se va termina 0-0, triplii campioni au marcat dintr-un corner în minutul 86. Mitrovici a centrat și Carlos Garcia a trimis puternic cu capul la colțul lung.

Cei trei români au jucat slab la fel ca și colegii lor. Au fost integraliști, dar cu un joc dezamăgitor. Hapoel Tel Aviv este pe locul 13 și se află într-o situație delicată, mai ales că are un antrenor interimar. Maccabi Tel Aviv a revenit pe primul loc.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează